26.8.2008

Olipa kerran lanka

ja sen pituinen se.
Vaikka tämä oli odotettavissa, mutta silti pääsi kyllä yllättämään; Loppu, slut, end, lõpp... Keskenkaiken! Öh, höh, hm. Nostelin ja mittailin työtä. Kyllä, lisää tarvitaan pikkasen. Siispä huomenna lankakauppaan, mars!

Kerä kassissa virkkasin menemään (kassissa siksi koska kuljetan virkkuuta töihinkin) ja minä keinutuolissa.. hih, ikää kolkyt ja risat. Kaveri tuumasi että ei puutu ku villasukat jalasta, lasit nokalta ja muutama ryppy kasvoilta. Siis, hä! Muutama, muutama ryppy? Kyllä se on niin että puuttuu aika paljon, niin!! Enhän mä ole ku 8 ja risat vasta ;) Se ikuisen nuoruuteni salaisuus...

Kyseinen työ on huivivaihto -huivi. Vielä olisi aikaa enskuun loppuun asti, mutta Kirsi kun lupasi poiketa säännöistä sen verran että postittaa saakin jo tässä kuussa. Postimaksut nousevat enskuun alusta. Elikkä mulla sitten koukku alkoin heilumaan rivakammin, tosin mitään panikkia en pidä. Ehdin tai sit en. Onhan tuossa vielä jokunen matka "koukuttavana" ja pingotukset sun muut.. Tuota työtä tehdessä ideoita lenteli... saas ny kattoo löytäisinkö mistään sellaista mitä suunnittelin laitettavaksi huiviin, sen itse langan lisäksi... mutta eipäs sen enempää paljastuksia ;) Näätte sitten kun huivin "joku" vastaanottanut, joka hänkin on vielä salaisuus ;) Vaan ei mulle.

Salaisesta tulikin mieleen. Olen saanut kasattua seuraavaa pakettia snyhyn... vielä jotain juttua siihen ja sitten paketoin valmiiksi odottamaan postitusta...

Tänään sain "askarreltua" kortinkin, tietokoneella kuvankäsittely ohjelmaa hyväksikäyttäen. Harmi vain, en voi sitä näytille laittaa koska kortissa on onnittelu kohteen kuva. Mutta hieno siitä tuli, tyytyväinen olen :) Toivottavasti kuusivuotiaskin pitää siitä. Huomennapas sen kuulee mitä herra eskarilainen kortista tuumaa. Aaa.. lahja vielä paketoimatta! Meinaspa unohtua. Huomenna ei kerkeä kuin syödä lennosta töistä päästyä, vaihtaa vähän vaatetta, vilkaista peiliin, napata poika mukaan ja lähtä ajamaan kohti kemuja.

Että tällästä tänään ja sellasta huomenna. Mutta siinä välissä; hyvää yötä!

1 kommentti:

Kukka-75 kirjoitti...

Sain kyllä sun sähköpostin ja laitoin eteenpäin =)
T. Papukaija