12.9.2008

Hui huivi

Sinikalle virkkasin huivivaihto -huivin. Toiveiden mukaan metsänvihreänä.

Kuvat huonoja, otettu pimeän aikaan.

Yksinkertainen malli raitalangalle (ja yksinkertaiselle virkkaajalle ;) ) toimii minusta hyvin.
Lankana 7 veljestä raitaa kului hapsuineen kaikkineen 240g, eli vajaa kaksi kerää. Lopunkin meinasin koukuttaa kun tuntui ettei se ole tarpeeksi iso. Mutta en sitten enää jaksanutkaan, vaan laitoin hapsut paikalleen, virautin ja laitoin pingotukseen. Pingotuksen jälkeen paljastuikin iso huivi. Leveyttä huivilla jotain 180cm ja korkeutta 80cm. Tarkemmat mität jäi ottamatta.
Malli on Novitan, joka tyypin virkkauskirjasta. Lisäksi ajattelin laittaa noiden hapsujen juureen vihreät puuhelmet mutta sopivia löytämättä luovuin ajatuksesta, ja olisi ehkä ollut liikaa?


Ensin arastelin tehdä kolmiohuivia, mutta mallin olevan vapaa ilmoittauduin mukaan. Noh, tuli nyt silti kolmiohuivi :) On muuten eka ikinä tekemäni kolmiohuivi!!
Tätä tehdessä ihastuin tähän väriin. Täytyy hamstrata heti kun sattuu silmää! ...ai hitsi mutta se ostolakko.. ja hei, mä en pidä vihreästä... tai no joistain sävyistä kyllä ja riippuu missä. Esim. sisustukseen en halua vihreää, paitsi limeä köökkiin.. pidän, en pidä, pidän, en pidän, pid....

Ei kommentteja: