4.9.2008

Nyt se simahti

yyyh, tuli se sitten roima rahan tarve taas yllättäen. Tai no... tämähän enteili jo aiemmin ja olin siinä toivossa että olin tunkenu liikaa pyykkiä koneeseen.. mutta nyt taitaa olla loppu kyseessä. Pyykinpesukone ei jaksa pyöriä enää. Pyörii vasta kun on saanut vedet tyhjennettyä.
Sain koneen sammuksiin ja tyhjensin puolet pyykistä pois. Pesinpä sitten kahdessa erässä jo aiemmin lilluutetut pyykit. Nyt sillä peseksitään sit vain puolia koneellisia. Höh.
Noin reilu vuosi sitten vaihdatin siihen sen pumpun joka tyhjentää vedet.. onkse ny sit vesipumppu vai mikä se on... ja siihenkin meni jotain 90 €.. ja nyt jos alan korjauttaan niin... en uskalla edes arvioida.. ajattelin että luovun koneesta ja ostan uuden päältätäytettävän koneen jossa energian kulutus on vähäistä jne. Saanpa sitten samalla enemmän tilaa veskiin, kun tuo nykynen jurruuttaja on edestätäytettävä. Aijemmin harkitsin kuivausrumpuakin hankittavaksi mutta toisiin ajatuksiin tulin. Mitäpä tuota, sähköä tuhlaamaan kun tähänkin asti tullu toimeen ilman.

...Illan naurut...
Poika kysäiseen mietteissään; onko poliisikissoja olemassa?
Vastasin etten kyllä ole koskaan sellaisista kuullut, mutta poliisikoiria on kyllä.
Poika; joo, mutta mitäs ne kissat sit tekee, eiks ne tee MITÄÄÄÄN työtä, on vaan ja laiskottelee, epäreiluu!?!

...
niin vai onks ne niitä rosvoja!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

SNY taisi käydä eilen hiukan shoppailemassa... ; )

Saoka kirjoitti...

Ai ei tee kissat mitään työtä? :-) Kerropa pojalle, että yksi kissojen vanha ammatti on syödä hiiriä, jotka tunkevat esim. talleilla ja navetoissa syömään ja sotkemaan eläinten rehuja. Eikä tämä ole mitään perinnettä vain, hiirikissoja on edelleen töissä! Samoin kissan läsnäolo suojelee marjapensaita ja mansikkamaita linnuilta. Kissa voi työskennellä myös mm. vanhainkodissa viihdyttämässä asukkaita, jolloin asukkaat tarvitsevat vähemmän mielialalääkkeitä ja voivat paremmin. Tästähän oli ihan vasta telkkarissakin, tosin kuvissa näytettiin koiraa, mutta ihan yhtä hyvin kissa sopii tukieläimeksi.

Nilla kirjoitti...

SNY: nyt rupee jännittään...

SAOKA: Kerroinkin poikaselle hiirikissoista, en vain jaksanut koko juttua sepustaa tänne, kun vain tuon oleellisen mistä mulla repes nauru.
Mutta tuota tukieläin juttua en muistanut, täytyypä kertoa siitäkin.

Kat kirjoitti...

=) kissat rosvoja =) vai poliiseja... jos mä mietin meijän vanhaa kisua, niin kyllä se oli enempi rosvo =)

Lähde ihmeessä mukaan kaulaliina-rinkiin!