14.10.2008

Kuulumisia

Käsityörintamalla ollut hiiiiljaista. Pipo ollut puikoilla pidemmän aikaa jo. Mukana on kuleksinut mutta puikkoihin en ole kerennyt tarttua.
Kiirettä ollut niin töissä kuin kotosallakin. Töissä vaaliehdokkaat ovat pitäneet minut kiireisenä ja kotona puuhaa riittää ihan mitään sen kummempia syitä. Tai no, "ikuisuus projekti tavaroiden hävitys" on niin kuin ylimääräisenä hommana. Tavaroita on laatikoissa ja myös pitkin lattioita.. yritän olla tressaamatta sekasotkua ja ajatellut että kyllä nämä tästä ennen joulua häviää... käyttökelpoista vaatettakin aika paljon on joko lähdössä vaihtoon tai sitten uusiokäyttöön itselle.. en osaa päättää.. tai en osaa luopua. Kun nyt sais päätettyä niin voisin niistä ilmoitella kierrätetään blogissa.
Jokin pakottava tarve saada kutoa lapaset, itselle ja pojalle. Mutta jos sen pipon saisi ensin puikoilta. Omaan päähän tarkoitus se istuttaa mutta saapas ny nähä...
Poikakin tilasi itselleen pipon, pääkallopipon. Kaupan pipo ei käy vaan sen täytyy olla äiskän tekemä. Satu lankoja nappasin eurosta mutta joudun kai sittenkin puikottamaan pipon jostain muusta langasta. Aiemmin samasta langasta tekemäni pipo kutisuttaa pojan päätä. Pää on tarkistettu moneen otteeseen mutta mitään siellä ei näy, ei täitä (jokin aika koulusta tuli ilmoitus että täytyy tarkistella päitä) eikä ihottumaa. Nyt on pipo vaihdettu ja seuraillaan kutisuttaako vielä.

Uuden pyykkärin olen "saanut". Koneeseen on tutustuttu ja pyykkiä on ilolla pesty. Konetta olen käynyt tämän tästä ihailemassa (melkein jopa silittelemässä) ja ohjeet on luettu moneen kertaan. Pyykit kuivuu huomattavasti nopeammin kuin ennen, ilmeisesti linkouskaan ei ollut parhaimmasta päästä vanhassa koneessa.
Tämän kone hankinnan takia olin ostolakossa joka koski kaikkia vaihto juttujakin, mutta kuinkas ollakkaan... Ihan olin unohtanut että veronpalautuksia on tulossa, ja mukava summa! Joten se siitä lakosta :) Se on ny loppu se lakko. Palautuksilla maksan koneen pois, ostan joululahjat ja loput säästöön alennusmyyntejä ajatellen.

Lakko päättynyt ja lähdinkin mukaan Kirsin järkkäämään lämmin ajatus-vaihtoon. Ilmoittautua kerkeää vielä.

2 kommenttia:

Kukka-75 kirjoitti...

Onnea uudesta pyykkäristä ja jaksuja töihin =)

auringonkukka =) kirjoitti...

OIKEIN IHANAA VIIKONLOPPUA!!