20.10.2008

Pää asiaa...

Pipo päähän pakkasella.
Nyt syksystä tarkenee vielä tällaisella:


Jacques Cousteau-pipo
Lanka: Novitan Tennessee (328, kuva valehtelee värin)
Malli: Käsillätekemisen terapiaa

Ohjeesta poiketen, tiukalla käsialalla tein nelosen pyöröillä, mutta lopussa piti vaihtaa kolmosen sukkispuikkoihin...
...täytyynee tehdä puikko-inventaario...

Kerkesinhän mä sen vihdoin tehdä valmiiksi!
Näitä tälläisiä täytyy tehdä lisää. Kiva malli! Kiitos Typy!

Seuraavaksi puikolle lämmin ajatus-vaihto. Tänään viimeinen ilmoittautuminen.
Ja muuta:
Aamulla oli yli 3 astetta pakkasta! Huuiiiih! Noh, pyörän lukko ei onneksi ollut jäässä, mutta sitten pyörän päälle hypätessäni huomasin että vaihteet oli jäässä. Ja tottakai, minun tuurilla, vaihde oli ykkösellä! Ja tottakai lähdin töihin niin että kerkeän just ja just pyörällä, maanantai... you know...
Väkisin hampaat irvessä yritin vääntää välillä mutta ei, ei se hievahtanutkaan.
Reilusti yli puoli matkaa vinttasin kintut viuhtoen keskustaa kohti samalla lämmitellen kädellä "vaihteen väännintä". Olin mä varmaan melkoinen näky kun loivalla tiellä mennä viuhdon jaloilla sen minkä jaksoin kovinkaa nopeasti eteenpäin pääsemättä. Lopulta melkein perillä vaihde suostui vaihtumaan kolmoselle ja matka sujui vähemmällä viuhtomisella. Noh, eipä palellu jalkoja, eikä muutenkaan :)


Ja sitten töistä lähdettyä tuumailin että eipä ole lukko enää jäässä kun on plussan puolella asteet...
Mutta tuuli olikin niin kova että alamäkeäkin ajaessa täytyi polkea!
Tosiaan, onneksi ei ollut vaihteet jäässä.. nyt oli tarvetta köykäselle vaihteelle.

Mutta olipahan mulla uusi hiano pipo pääs!

Nyt tää menee katsoon että vaihde ei ole ykkösellä...
ja majottaudun postilaatikon alle, SNY laittanu kustin polkeen! :) Öitä!

P.S Aih, postista tuli mieleen... eiks vaalimainokset ole mainoksia??
Ajattelin vain kun itselläni on laatikossa tarra EI MAINOKSIA, niin olipahan taas tiputettu jokin vaalimainos. Ruttasin mainoksen käteeni. Mieli teki kuule repiä, viskata maahan ja hyppiä kiukkusena päällä... mutta enhän mä ny voi luontoa roskittaa! ;) Luulisi tuon nyt koskevan kaikkea mainontaa. Noh, huomenna siihen tulee lappu
EI VAALIMAINOKSIA tai KOSKEE MYÖS VAALIMAINOKSIA. Tai sitten mun pitää lätkiä niitä ei mainoksia-tarroja joka puolelle sitä lootaa.. myös sisä- ja ulkopuolelle, ja pohjaan...
Mutta älkää käsittäkö väärin, kyllä mä äänestää aion! Osa nuista vanhoista joutaa jo pois tuolta... Nuo mainokset ärsyttää, ja mainokset yleensä. Kesällä vai oliko se keväällä, laitoin lootaani sen tarran ja huomattavasti vähemmän tulee paperiroskaa. Se on aivan tajutonta mitä määriä niitä kertyy lyhyessä ajassa.. saatikka sitten pitkässä kun en jaksanu joka viikko niitä olla viemässä roskiin.

4 kommenttia:

Saaga kirjoitti...

Tosi hyvännäköisen "kustoo"-pipon olet kutonut. Pitänee itsekin joskus kokeilla tehdä tuo.

Meillä on sama homma vaalimainosten kanssa. Ovessa postiluukun yläpuolella on lappu "ei mainoksia", vaan se ei kuitenkaan näytä koskevan vaalimainoksia. Osaan kyllä ilman noita ärsyttäviä lappuja ja lehtisiä päättää ketä äänestän.

Omppumato kirjoitti...

Ihana pipo! Tosi hyvin onnistunut.

Kultahippu kirjoitti...

Böö :) tarviks romuille pientä palaa kirpparipöytää viikkotorilta? :) Mie vien ens viikon ma vehkeitä sinne ja alkaa sitte tiistaista eteenpäin kaks viikkoa. Otin tätin kaa puokkiin (eka viikko 28e, toka 25€) . Mie voisin myä sulle tillaa vaikka 5€:lla ;) Tarviks?

Typy kirjoitti...

Aivan ihana on tuo versiosi. Ja kiva kuulla, että innostuit tekemään pipoja mallillani enemmänkin. Blogini on muuttanut. Linkki vie uuteen osoitteeseen.