1.11.2008

Pyhäinpäivän puuhasteluita

Alussa oli pahvilaatikko:
Ennen


Ja sitten oli tuunattu pahvilaatikko:
jälkeen


Siitä syntyi lankalaatikko:Mä ihan oikeesti kuvittelin saavani kaikki lankani tuohon laatikkoon.
Pitänee tuunata toinenkin pahvilaatikko, tai sitten ostan ison arkun langoilleni.

Laatikon päällystin tapetinjämillä, jotka vaatehuonetta siivotessani löysin. Koristelin sen postikorttirinkikortilla jonka teki Tanja, sydän haaraniiteillä ja muovisella lehdellä. Vielä olisi tarkoitus liimailla huopakukkia kanteen, mutta missäs kuumaliimapistooli on...
Tässä siivotessa ja järkätessä koko kämppää uuteen uskoon, tavaroita hukkuu kamalasti. En löydä enää mitään mistään, vaikka ite siivoankin...
Tämä tapetti on sellaista kohoryppyistä ja aika liukasta, niin ei tavallisella liimalla pysy. Tuo vihreä lehtikin on väliaikaisesti kaksipuoliteipillä kiinni. Tuota samaista tapettia on olkkarin seinässä, ja väri ei nyt ihan ole mitä tuossa kuvassa. Hailakan lila ja vaalean lila laikukas.Lopussa oli sotku:


Kuka tulis siivoamaan sotkut??


Tuunausaiheeseen jatkoa luvassa

3 kommenttia:

piia kirjoitti...

Ei hätiä mitiä ;) Arvelinkin niin kun ei kuulunut mittään.

Vasi kirjoitti...

Näyttääpäs kivalta! Korttini pääsikin ihan paraatipaikalle, vau! Taisikin olla kiinnittämisen kannalta hyvä että jätin vähän leveämmät reunat korttiin... :-)

Kukka-75 kirjoitti...

Monesti olen miettinyt tuota laatikon tuunausta kun tavaroita on paljon ja valmiit laatikot maksavat paljon. Kaunis tuo sinun!