7.11.2008

Terveiset hys hys hommeleiden keskeltä

Kun ei voi nyt mitään puikoilla olevista ja muusta käsityö hommasta jutustella ja näytellä kuvia , niin korvatkoon sen nyt tämä tänään saapunut tilaus lankatalon alesta. Mitäs muutakaa kuin lankaa, lankaa, lankaa.... ja kool aidia. Ikinä en ole kokeillut, mutta huomenna olen. Kertoilen sitten tuloksista kun kerkeän.
Osa näistä langoista päätyy kudottuina pakettiin, osa jää minulle itselle. Saapas nähdä pystynkö ilman pääsärkyä valo ville kutoa. Pojan pipoon olisi tarkoitus sitä laittaa, mutta vähän.Aika meinaa olla vapaallakin tiukilla..
sain päähäni että pitää kaataa yksi väliseinä... lattia menee uusiksi, ja jäljelle jäävät seinät tietenki... Aamulla pitää otella mittoja ja laskeskella neliöitä ja marssia värisilmään kyseleen hintoja, ihania maaleja... minkähän värisen makuuhuoneen tekis.. On tämä muhinut ajatuksissa jo kauemman aikaa, mutta nyt iski inspiraatia.
Kuinkahan sen inspiraation käy kun pitää alkaa vanhoja tapetteja repimään seinistä... Sen seinän kaato on varmasti kivaa ;) Ottaisko ihan nätisti sorkkaraudalla vai "vähän" kovemmin lekalla jysäyttäen...?


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on ollut Lämmin ajatus-paketti valmiina jo pari päivää, kiinni teipattuna, odottamassa sitä sallittua lähetyspäivää :) Ja nyt kun näin tämän sun postauksen ... niin...aaargh!! no, sanotaanko että en enää avaa pakettia vaan jotain samaa tuossa kuvassa kyllä on mitä tulee Sinulle sitten kuun lopulla lisääkin, laitan sen kumminkin koska olen sen vartavasten Sinulle hankkinut. Toivottavasti ei haittaa, ainakin olen lukenut ajatuksiasi tämän osalta koska tilaukset näyttävät sopivan noinkin hyvin yhteen... On siellä paketissa sitten jotain muutakin, jota Sinulla ei (toivottavasti vielä ainakaan ) ole...

Lämmin ajatus Sinulle, jännään vielä sen viimeisen SNY-paketin kanssasi...!

Nilla kirjoitti...

Ei haittaa yhtään!
Kun eilen pyörittelin nuita niin ajattelin että miksi en enempää tilannaut! Ja kun osa näistäkin menee "hyshysseihin"