22.1.2009

Kuulumisia

Nyt on tikutettu lapasia hellulle, sen mitä olen tämän pääni kanssa pystynyt. Alkanut tulemaan outoja päänsärkyjä, sellaisia samaan kohtaan pistäviä hetkellisiä särkyjä. Useamman kerran päivässä. Viime viikonloppu meni päätäsärkiessä ja aika toimettomana ollessa. Nyt on onneksi vähän helpottanut, mutta otsaa särkee vielä. Niskat ja hartiatkin on vähän jumissa. Keppiä ja painoja on tullu vähän viime viikonloppuna heiluteltua, jos sais nuo jumit auki. Lääkärille ei saanut aikaa, ennen kuin ensiviikolla voin taas soitaa että saan ajan helmikuulle.. On tämäki... Pitääpä sitten maanantai aamuna heti muistaa soittaa, ellen sitten joudu päivystykseen lähtemään jos muita oireita ilmenee tai äityy ihan mahdottomaksi.


Niin lapaset on vielä kesken, eka lapanen peukkua vaille valmis. Jospa nyt saisin edes tällä viikolla molemmat valmiiksi niin pääsisin miettimään Saagalle jotain kivaa ylläriä... nyt vain en pysty tekemään mitään joten taitaa pakettiin mennä jotain puolivalmista tai ihan täysin valmista... Taidan sittenkin tänään töistä lähtiessä pyörähtää tuossa eräässä liikkeessä... ;)

Huomenna tulee kaksiviikkoa täyteen tupakoimattomuutta! Tupakka haisee vielä "hyvältä" ja mieli tekisi niiiiiin... mutta enpäs ole periksi antanut ja sortunu sauhuttelemaan! Onpa nuo nikotiinipurukumit jääny syömättä, ei ne vie minulta sen kummemmin tupakanhimoa pois. Kurkkuun tulee vain kumma tunne ja aika äkkiä sylkäsinkin sen pois. Ostin ison pussin jenkkiä, niillä ja sisulla on selvitty tähän asti. Itkukiukkukapinointia on ollut ilmoilla aina välillä ja hermot on ollut kyllä aika tiukalla. Mutta kyllä tämä tästä... Toissapäivänä siivosin etupihalta natsapurkin pois ja takapihalta käyn siivoamassa huomenna. Sytkärit on jemmattu laatikon perukoille, pitänee lahjoittaa jollekulle. Yhtään tupakkaa ei ole talossa, tai no yks on mutta se on varmaan vuoden ollut siinä rasiassa ja on niin kuiva että palais loppuun samantien sytyttäessä. Sieltä se on kummitellu sen jälkeen kun huomasin sen, miettiny jos sen sieltä heittäisi roskiin tai pyytäisi hellun ottaa ja nakata se pois.. Mutta en mä sitä polttaa aio! Niin, en ole lakossa vaan olen lopettanut :)

edit: tupakoista säästämälläni rahoilla ostan jotain itselleni... itseasiassa saan sen jo tällä viikolla.. siitä sitten myöhemmin...

Ei kommentteja: