31.3.2009

Kaappien kätköistä....

löytyy vanhoja juttuja.... muistoja menneestä ajasta.Tämä löytö pisti hymyn huulelle... tätä pistelin yötäpäivää.. jäin totaalisesti tähän koukkuun!
Mutta sitten tuli koiranpentu ja raapi lankoja poikki.. No, ne poikkinaiset on korjattu, mutta siihenpä se sitten jäi... eihän tästä ole kuin... hmm... 12 vuotta! nyt kyllä nolottaa :/

Onko tämä nyt kanavatyö vai mikä?? Tuo tuollainen valmiiksi painettu pohja johon pistellään lankaa neulalla... Tämä on ensimmäinen koskaan tälläinen tekemäni pistely työ ja vielä 12 vuoden jälkeen kesken... Toinen oli jokin pikkuinen ankka taulu pojalle kun häntä odotin.

Mietin että miksihän tämä kesken on jäänyt, minähän tätä tein yötä myöten ja tykkäsin. Kehyksiäkin sille silloin suunnittelin. Mutta taisi olla koiran pennussa tekemistä.. Langat sitä pikkuista silloin kiinnosti kovasti. Laitankin syyllisen kuvan joskus näytille kun saan skannattua.

Nyt olisi tarkoitus jatkaa tätäkin hommaa ja tehdä se ihan loppuun asti, kehystää ja laittaa seinälle. Paljoa ei olisi jäljellä enää...


1 kommentti:

Mari kirjoitti...

Kaunis työ. Haaveilen aina välillä, että yrittäisin joskus tuollaista :)