8.7.2009

Puikkoja...

..siellä, puikkoja täällä, olen istunut puikon päällä..

Ja veitsen..

Minulla on sohva, jossa on ei irrotettavat tyynyt, nahkasohva. Sohvan keskellä menee rako, jonka imuroin aina silloin tällöin. Ja kun annan sohvalle hoitoainetta pyyhkäisen myös sen tyynyjen välin. Pyyhkäisinkin oikein kunnolla.. sieltä kilahti sormiini veitsi ja sukkapuikko.. se kadoksissa oleva sukkapuikko.. sen ymmärrä, mutta sitä veitseä en! Puhdas se oli, ei sentään margariinissa.. se se olis vielä puuttunut...

Neuloin (eli siis meikäläisittäin kudoin) eilen.. sitä paidan alkua. Neulon liian tiukkaan.. kynnet kiinni kämmenessä. Leikkasin kynnet kun kämmen oli melkein verillä. Kaksi oikein yhteen on kuulkaas aika työläs ja hidas neuloa tiukalla käsialalla. Jatkoin, pääsin vaivalla kolmannen kerroksen loppuun, kunnes huomasin yhden virheen.. purkuun koko pas.. homma. En ala, tuhahdus, puikot lensi käsistä. Mökötin ja irvistelin puikoille.

Plääh on nyt täällä. Pakkasin silti aamulla puikot mukaan töihin.. katsotaan..

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Salaatista:
Nilla, onnistuu, onnistuu, heti vaan multaan siemenet, kukkapurkkikin käy :) Salaattia voi laittaa ympäri vuoden, kunhan valoa ja lämpöä on vain tarpeeksi!

Mette aka mettuska kirjoitti...

Pläähille hus pois =) Samanmoinen sohva täällä, pitäisköhän tutkailla välit taas pitkästä aikaa...

ullapulla kirjoitti...

se on jännää mitä kaikkea sieltä sohvan välistä löytyykään kun sieltä siivoaa... meillä on irrotettavat istuintyynyt, ja yleensä sieltä löytyy muutama(kymmenen) marmorikuula, sun muuta tyttöjen jemmaamia tavaroita... mutta veitsiä ei (vielä) ole tullut imuroitaessa vastaan =)

Mulla on muuten kans ollut havaittavissa jonkinasteista pläähiä, mikään ei oikein innosta, mikään ohje ei ole pitkään aikaan saanut aikaan käsien syyhyämistä... tosin katsoin jokunen aika sitten uusimpia dropsien malleja, ja nyt sitteb oottelen ohjeen ilmestymistä niin voin alkaa tuskailla lankojen riittämättömyyttä.

Rebekka42 kirjoitti...

Vastavierailulla ja tulen uudelleenkin :) Onneksi et loukannut käsityöläiselle niin elintäkeitä sormia tuohon puukkoon, mitä siitä elämästä olisi tullutkaan...Itse ole aika kova tyttö loukkaamaan sormia erilaisiin teräaseisiin...perhe pitääkin oikein terävät puukot minulta poissa. Iloista viikonloppua!!

Anonyymi kirjoitti...

Hui tuota veitsiepisodia, onneksi et loukannut itseäsi. Minullakin piukkoja löytyy mitä oudoimmista paikoista...

Terv. Salainen värjärikaverisi