1.9.2009

Syksyä elellään

Niin, se on nyt sitten syksy. Vähän näyttääkin siltä, lehdet pikkuhiljaa kellastuu ja punastuu, mutta lämpöjen puolesta ei tunnu syksyltä. Täällä on kärsitty kolmen päivän sateista, viikonloppu oli tosi harmaa ja satoi koko ajan. Eihän siinä sateessa mitään vikaa ole.. ei, kunhan satais öisin! Meni nyt pilaamaan minun vapaa päivät kun lakkaamatta sateli. Tosin on kyllä ollut hoppuista eloa etten olisi ulkoilla kerennytkään. Langat nimittäin oli solmussa.. heila jo ehdotteli saksia siihen selvitys hommaan, mutta sinni ei antanut periksi. Lankaa ei leikellä, ei vaikka olisi minkälainen umpisolmu. Muutama ilta siinä vierähti... Toivottavasti saaja pitää ko. langasta..


Niin, täällä on koolailtu. Ja tässä yksi otos, kännykameralla.. sori!
Lisää sitten kun kerkiin.

Sit kännystä löyty myös tällänen kuva.

Tämä paketti meni Metelle akkainviikonpelastukseksi ja juuri ja juuri muistin kuvata ennen postitusta.

Aah, ja tässä toissa viikonlopun tuotoksista yksi.

Pojan 9-vuotis päiviä on vietetty kahtena viikonloppuna. Ensin sukulaiset ja perhetuttavat. Ja viimeksi koulukaverit.

Hyvää.. kakkupohja valmiina kaupasta, molempiin väliin vaniljarahkavispi-seosta ja päälle vispiä kaakaolla ja suklaaraasteella. Raikas ja samalla sopivan maukas. Pohjassa on makeutta ihan tarpeeksi niin hillot ja banaanit ei oikein innostanut. Ja poikakaan ei välitä perinteisestä hillobanskutäytekakusta.

Ja viimeiseksi yksi kuva kesältä

Kännykuvia tällä kertaa.. lupaan parhaani mukaan jatkossa välttää niitä, on ne niin surkeita! Ens viikonloppu on lepoviikonloppu... ehkä.. Eräs isoakin isompi projekti menossa... mutta siitä sitten syssymmällä... tai talvella enemmän. Ja nyt takaisin töihin...

Snylleni kiitokset kivasta kortista! Pidän etanapostista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ollos hyvä =D!
Snysi

Juju kirjoitti...

Kiitos langoista! Olivat tosi kivoja ja bloggasinkin ne jo. :)