13.10.2009

Lääkäriä kuultu...

Nyt on juteltu lääkärin kanssa allergia asiasta.
Allergioista pahin on koivu ja hevonen. Ja koira haaveita ei tarvitse heittää romukoppaan, vaikka se allergeeni löytyykin. Sitä mietinkin, onhan meillä ollut koira josta en muista että mitään oireita olisi tullut. Timoteikään ei ole sieltä pahimmasta päästä, mutta sille oireilee. Elikkä nyt ajettelen niin että koirasta voidaan haaveilla edelleen, marsun heinät säilytetään toisin kuin tähän asti ja poika ei osallistu häkin siivoukseen tyhjennyksen osalta, muuten ruokkia voi mutta heinähommat on minun. Tarkkaillaan pojan oireiluja ja eletään niiden mukaan. Itse sanoo että ei ole pahasti oireita, aivastuttaa ja niistää täytyy välillä.

Itse joudun tähystykseen... Jaiks. Aikaa odotellessa.. Elikkäs mun verikokeista ei löytynyt mitään, kaikki ok.


Ja sitten jotain muuta:

Lähdin mukaan Tanjan järjestämään joulumuorin yllätysvaihtoon johon kootaan 20€ arvoinen paketti:
  • tehdään jotain itse tai ostetaan jotain käsin tehtyä
  • jotain käsityö tai askartelumateriaalia,
  • joku jouluinen ylläri
  • jotain syötävää
 Tanja jakaa parit 26.10 joten ilmoittautukaa mukaan ennen sitä!


Roope-marsu kalistelee häkin ovea.. tahtoo kävelylle.. Ok.. laturin johdot pois lattialta.
On muute oppinut kerjäämään... seisoo takatassuillaan pöydän alla ja nykii lahkeesta.. Kuikuikurkkui, pviik, kuikuikurkkui, pviik... me aletaan ny puhuun marsua (ja luetaan yltin kokeisiin).. vaikkei hajuakaan mitä ja miten mutta tuntuu se juttelevan takaisin :)

Jee, snyyn paketti tulossa... jokohan olis täällä jo huomenna..

2 kommenttia:

Mette aka mettuska kirjoitti...

Hienoa, ettei peli ole vielä "menetetty" Ja niistä koiristahan löytyy kans vähemmän allergisoivia rotuja. Täytyy miettiä tuota vaihtoa, siihen riittäis varmaan aikakin kun nyt ei Snyhyn pystynyt sitoutumaan.

Vasi kirjoitti...

:-) Onpa kiva juttu ettei allergia sittenkään estä koiran ottamista. Toivottavasti heinien eristys toimii ja allergiaoireista ei olisi kiusaa.