28.10.2009

Mitäs tänne...

*syvä huokaus*... elämä on..

Olen aina inhonnut tuota sanontaa, oliko se nyt dnan mainoksista lähtöisin?
Nii-in, elämä on. Töissä ollut sen verran tylsää että lomautus uhka käy toteen. Viikko työaikaa lyhennetään 2-3päivällä. Palkka tippuu monella sataa.. Ei kai siinä, ymmärrän kyllä (lueskelin tuloslaskelmaa, vaan eipä minun palkoilla niitä miinuksia poisteta) ja olenkin kaivannut lisää aikaa itselle, mutta silti se seisautti paikalleen, omiin ajatuksiin syventyen ja ja.. miettien tulevaa, raha tilannetta, opiskelua, ammatin vaihtoa.. Siitä sitten laskemaan menoja ja sitä mukaan karsimaan niitä. Kaikki ei niin tähelliset surutta pois. Tähän mennessä olen perunut kaikki lehtitilaukset, paitsi novitan. Suurin osa tulee vielä pari kuukautta mutta keväällä sitten lueskellaan vanhoja lehtiä ja kässälehdet lainataan kirjastosta. Sittenhän on aikaa käydä kirjastossakin useammin. Ainakin kuvittelisin. Ihan maahanlyötynä en ole, en. Ajattelen positiivisesti tulevia vapaita, saan tehdä omia juttuja jne.. ja aika ei varmasti tule pitkäksi samoin kuin töissä!
Mutta mutta, vuoden vaihteessa langan ostolakko tulee eteen, samaten kuin kaikkiin uusiin vaihto juttuihin osallistuminen.. Ikävä tulee, yyh, miten mä selviän!!

Onneksi on vielä tämä sny ja joulumuorin yllätys menossa.
Ja jotain muutakin ilon ja puuhastelun aihetta.. siitä sitten tuonnempana.. ;)

Mutta sitten...
järjestän teidän ja omaksi iloksi arvonnan. Kehittelen vielä hetken .. joten osallistua ette voi vielä... Lukemisiin!

2 kommenttia:

Täti Sininen kirjoitti...

Joulumuoriyllätysvaihtopakettia suunnittelen, joten olisiko sinulla toiveita, mitä voisin sinulle tehdä. Sukat, lapaset, pipo, baskeri vai huivi?? Entäs väri???

Täti Sininen kirjoitti...

Joo, aivan oikein päätelty, minun lempivärini on sininen. Ainoa mitä en toivoisi on tuoksuvat kynttilät. Niistä tulee päänsärkyä.