29.11.2009

Jotain uutta, jotain vanhaa..Kaupan hyllyltä minä ostoskoriin hyppäsin. Ensin vinkkasin silmää Nillalle, mutta kun Nilla hypisteli sitä valkeaa unelma pupua, heilautin korvaani ja kuiskasin että minut on tarkoitettu poikasi luo ja sitten minä vain hyppäsin koriin! Nilla vielä katseli sitä valkeaa pupua.. senkin se varmaan käy vielä hakemassa, itselleen. Niin, korissa oli pehmusteena lankaa.. paljon lankaa.. Lahjalankoja kuulemma. Itselle Nilla ei muka ostanu mitään.. kiristäny kukkaron nyörit.
Muutto puuhissa se on Nillan aika huvennu. On se ihastuksissaan uudesta kodistaan. Mutta ette arvaa mistä pitää kaikista eniten tässä talossa. Yläkertaan vievistä portaista! Outo ihminen.. niitä se on kulkenut edestakas, ihaillen vanhoja lautaportaita. Uudet panelit on seinään saatu, valkoiseksi maalattu.
Sitten se pitää yläkerran aulasta josta tehtiin pieni tv/pelihuone. Punertavaa halteksia seiniin, lattia on vanhaa muovimattoa vielä. Siellä alla narisee vanha lautalattia.. Nilla haaveilee muovimaton poistoa, sitä kun ei onneksi ole liimattu. Mutta lattia on kuulemma huonossa kunnossa.. Se ei Nillaa haittaisi. Nilla pitää vanhasta narisevasta lattiasta.. Mitä minä sanoin, outo ihminen.
Ikeasta on tuo pikku hylly haettu ja lamppukin on sieltä joskus ostettu. Nää tuolit Nilla löysi kirppikseltä, ahtaaseen paikkaan piilotettuna. Kakskyt euroa kappale. Tosi hyvässä kunnossa, kangas kärsinyt pikkaisen mutta eihän se oli homma eikä mikään päällystää uusiksi, sitten joskus.

Jo jokin aika sitten Nilla tilasi kirjan; Haapsalu sall. Siitäkin se on onnesta mykkyränä. Sitä se haaveilee että saisi tavarat paikalleen ja kerkeisi tehdä käsitöitä ja lueskella tarkemmin tätä kirjaa. Vähän se sitä kerkesikin lukea, mutta sanakirjaa tarvittee jotta ymmärtäisi, edes jotain. Mutta on se kuulemma nii ihana...Pakkolomapäivinä aika kuluu siivellä, ei ole tekemisen puutetta ei. Työpäivät se venyy ja väsyy työpaikalla. Siellä se tylsistyy ihan täysin ja on tosi väsynyt kun pääsee kotiin. Se kuulemma väsyttää enemmän kun ei ole tekemistä, pyöritellä peukaloita ja siirrellä tavaroita edestakas ja päivystää josko sattuis tulemaan asiakas ovesta sisään. Se onki alkanu haaveilemaan opiskelusta, sillä on niin monta ajatusta niistä ettei siitä ota selvää mitä se haluaa.. Tiistaina se aikoo mennä ottamaan asioista selvää.. Saas ny nähä! 
Minä torkahdin tähän kaiteelle sillä aikaa kun Nilla ihaili taas niitä narisevia portaita ja valkeaa paneli seinää.. Nyt minut on paketoitu joulupaperiin ja piilotettu pimeään kaappiin. En mä ihan tätä ajatellut.. mutta näin on kuulemma parempi, säilyy jännitys aattoon asti. Paketoi se muutaki, pojalle jonki autopalapelin ja jotkin tussit pojan luokan joulukalenteria varten. Niin ja sitten sellasen pullean joulupaketin se sullo pahvilaatikkoon ja vei lähikaupan postiin. Menossa jollein sinisille tädille...

6 kommenttia:

piia kirjoitti...

Opiskelemaan vaan ;) se ei mene koskaan hukkaan! Muuttovoimia vielä loppurutistukseen!

Mette aka mettuska kirjoitti...

Ite oon ainaski tosi onnellinen kun saan opiskella ja vielä näin ihanaa alaa :) Tsemppii!

Täti Sininen kirjoitti...

Kiitos, pakettikortti tuli tänään,mutta en ennättänyt postiin. Joo, avaan sen vasta aattona.

Olipa mukava kirjoitus.

Täti Sininen kirjoitti...

Paketti on haettu ja piilotettu. Siis itseltäni se piilotin.
Eilen vein sinulle tulevan paketin postiin. Voit avata kuoren ja laittaa pienet lahjapaketit kuoressa olevaan lahjakassiin odottamaan jouluaattoa.

Anonyymi kirjoitti...

No, niin se paljastuspaketti ois sitten matkalla ;P...
Yst.terv. Sny:si

Nilla kirjoitti...

Kääk! ihanaa ja nyyh :( se on sit viimeinen. Ei kyllä harmainta aavistusta kuka olet!