17.12.2009

Voi Snyyyh!


Nyt se viimeinen sny-paketti tuli. Ihana, ihana, ihana taas jälleen!
Ihana huivi, hurmaavat huivit -kirja, lai-la-lain lankakerä,
täyteläinen vartalovoide, marmeladimakeisia ja kortti.


Huivi on aivan mahtava, värikin mun ja vähän kimallettakin, pling plingiä, pikkujouluihin ;)
Lai-la-lain lankoja olen käynyt kuolaamassa vielä raskimatta tilata.
Miten sä osasit tuon värinki noin nappiin valita!

Saunan jälkeen herkuttelen karkeilla ja laitan tuota ihanan tuoksuista rasvaa. Ihon huutaa rasvaa, käsistäkin iho ihan rikki. Vasta sanoin miehelle että jostain muutto laatikoiden seasta täytyy tonkia paksurasva pullo, eikä sitä löytyny siihen hätään.
Kirjaa olen jo selaillu ja väleihin sujahtanu muistilappuja merkiksi; "tämä".Hih, asialla on ollut JossuP.

Jossain vaiheessa kävi mielessä että olisit sinä, mutta sitten ajattelin ettei sittenkään.
Olisihan se pitänyt arvata ;) Sähän ostit multa ne mohairit!

2 kommenttia:

JossuP kirjoitti...

Hä,hää!

Juu,niin ostinkin (ajankohtakin sattui aika pahasti, kun olin just päivää paria ennen lähettänyt sulle sen, oliko se nyt toinen paketti) ja samalla pelkäsin paljastumista niin paljon, että kävin muuttamassa äkkiä blogista sekä ravelrystä paikkakuntatietoni Kuusankoskesta Kouvolaksi, koska kuntaliittymän jälkeen ollaan oikeastikin osa Kouvolaa =).

Tosi kiva että tykkäät, koska huivin neuloin ihan täysin "mutu" tuntumalta, lankana Katian Gatsby, oli aika mielenkiintoinen neulontakokemus, neuloitui tosi helposti, mutta oli tosi, tosi luikasta, laganpäiden päättely vähän arveluttaa että pysyvätkö vai eivät...

Ja laikan langat on vaan niin ihania, mut toi vihreäsävy ei ollut mua, mut oon pirun tyytyväinen että se oli sulle se oikea vihreä.

Seurasin blogiasi ennen tätä snykierrostakin ja seuraan vast edeskin =), helpottavaa kun nyt voi taas kommentoida ihan omana itsenään ;D.

Piia kirjoitti...

Onpa ihanan värinen tuo violetti huivi :) Ite selailin kanssa tuota kirjaa kirjastossa ja kieltämättä aika nättejä malleja oli :) onneksi ei riitä hermot eikä taidot!