25.1.2009

Tää on mun!


Niin, tämän mä sain.. tai siis ostin ihan ite, niillä tupakkarahoilla.. joita ei vielä ole säästynyt näin paljoa, mutta kun mä tahoin...
Pöytäkone alkaa vissiin olemaan tiensä päässä ja tuo hankinta olisi ollut edessä vaikken olisikaan lopettanut sauhuttelua.. Joten mähän saan vielä palkita itseni!! ;)

Tää on mun ikioma, eikä tätä kukaan multa vie, eikä pelaa / lataa pelejä sun muita humputuksia! Nyt pääsen koneelle aina kun on aikaa. Tosin nettiyhteys on yhden piuhan päässä... mutta eiköhän se riitä. Ajatuksissa irtisanoa kallis laajakaista ja laittaa jonkinmoinen mokkula, se kun olisi samalla nopeudella puolta halvempi. Yksi testi mokkula oli eräs viikonloppu koekäytössä ja hyvin pelasi.

Nyt kuorimaan perunoita, "sukkien pyörittäjä" tulossa töistä.

23.1.2009

14 päivää

= 336 tuntia siitä kun poltin viimeisen tupakkani. Nuo tunnit näyttää jotenki paremmalta :)

22.1.2009

Kuulumisia

Nyt on tikutettu lapasia hellulle, sen mitä olen tämän pääni kanssa pystynyt. Alkanut tulemaan outoja päänsärkyjä, sellaisia samaan kohtaan pistäviä hetkellisiä särkyjä. Useamman kerran päivässä. Viime viikonloppu meni päätäsärkiessä ja aika toimettomana ollessa. Nyt on onneksi vähän helpottanut, mutta otsaa särkee vielä. Niskat ja hartiatkin on vähän jumissa. Keppiä ja painoja on tullu vähän viime viikonloppuna heiluteltua, jos sais nuo jumit auki. Lääkärille ei saanut aikaa, ennen kuin ensiviikolla voin taas soitaa että saan ajan helmikuulle.. On tämäki... Pitääpä sitten maanantai aamuna heti muistaa soittaa, ellen sitten joudu päivystykseen lähtemään jos muita oireita ilmenee tai äityy ihan mahdottomaksi.


Niin lapaset on vielä kesken, eka lapanen peukkua vaille valmis. Jospa nyt saisin edes tällä viikolla molemmat valmiiksi niin pääsisin miettimään Saagalle jotain kivaa ylläriä... nyt vain en pysty tekemään mitään joten taitaa pakettiin mennä jotain puolivalmista tai ihan täysin valmista... Taidan sittenkin tänään töistä lähtiessä pyörähtää tuossa eräässä liikkeessä... ;)

Huomenna tulee kaksiviikkoa täyteen tupakoimattomuutta! Tupakka haisee vielä "hyvältä" ja mieli tekisi niiiiiin... mutta enpäs ole periksi antanut ja sortunu sauhuttelemaan! Onpa nuo nikotiinipurukumit jääny syömättä, ei ne vie minulta sen kummemmin tupakanhimoa pois. Kurkkuun tulee vain kumma tunne ja aika äkkiä sylkäsinkin sen pois. Ostin ison pussin jenkkiä, niillä ja sisulla on selvitty tähän asti. Itkukiukkukapinointia on ollut ilmoilla aina välillä ja hermot on ollut kyllä aika tiukalla. Mutta kyllä tämä tästä... Toissapäivänä siivosin etupihalta natsapurkin pois ja takapihalta käyn siivoamassa huomenna. Sytkärit on jemmattu laatikon perukoille, pitänee lahjoittaa jollekulle. Yhtään tupakkaa ei ole talossa, tai no yks on mutta se on varmaan vuoden ollut siinä rasiassa ja on niin kuiva että palais loppuun samantien sytyttäessä. Sieltä se on kummitellu sen jälkeen kun huomasin sen, miettiny jos sen sieltä heittäisi roskiin tai pyytäisi hellun ottaa ja nakata se pois.. Mutta en mä sitä polttaa aio! Niin, en ole lakossa vaan olen lopettanut :)

edit: tupakoista säästämälläni rahoilla ostan jotain itselleni... itseasiassa saan sen jo tällä viikolla.. siitä sitten myöhemmin...

19.1.2009

.. ja voittaja on...

Arvat on kirjoitettu, saksittu,

sekoitettu, levitetty, ja taas sekoitettu...


Virallisena valvojana toimi aarikan ankka (kangaskassini)ja vieressä komeilee itselle virkkaamani huivi.
Lanka; baby alpaca, viimevuoden viimeisestä titityy paketista.
Meni melkein koko kerä, pikkanen nöttönen jäi.
Mutta asiaan....


arpa onni suosi tällä kertaa....


PALJON ONNEA ! =)

16.1.2009

Meidän arkeaT: Nilla & poika

Pikapostaus

No niin, osallistumis aika on ohitte ja arvonnan suoritan tänään..
Julkaisen voittajan viimeistään maanantaina.
Voisinhan mä sen tietenki suorittaa ja julkaista heti,
mutta ei ole kameraa mukana töissä ja haluan laittaa kuvallisen postauksen.
Kässärintamalla kuuluu hyvää... olen saanut jotain aikaiseksikin hellustamisen lomassa..
Esim. huivin sain itselle tehdyksi toissapäivänä valmiiksi ja nyt on vuorossa hellulle lapaset, pienenpienet sukat ja arvonnan voittajalle jotain.. Lisäksi tilasin heijastavaa kangasta (suuri käsityölehti) josta tulee ainakin laukku itselle.
Tupakkalakossa olen ollut viikon! Jos tarkkoja ollaan niin... 168,5 tuntia :)
Kiitokset kaikille kommenteista, tarinoin tästä tupakkalakosta tuonnempana lisää.
Niin ja sukat pyörii jaloissa vieläkin... ;)
edit. mihin ihmeeseen katoaa enterillä painetut kappalevälit??

9.1.2009

Lakossa

No nih... tuli tämäkin päivä sitten nähtyä... Olen tupakkalakossa!
Poltin viimeisen tupakkani vähän ennen yhdeksää aamulla ja nyt on purukumi suussa. Ei ole kyllä mitään hyviä nämä purukumit ja vaikutus.. hmm.. tupakkaa tekee mieli aivan pirusti!

Itselleni tämä päivä on kaikkein vaikein, varsinkin kun nyt töissäkin on hiljaista. Virkkuu on onneksi mukana ja aamulla kävin ostamassa porkkanasäkin :) Käsillä kun tuntuu olevan tarvetta tekemiselle.

Nyt sitten kaipailisin teiltä lopettaneilta kokemuksia ja vinkkejä, käytittekö mitään korvaushoitoa vai selvisittekö ilman? Mitä teettee ku oikein ottaa aivoon, raivostuttaa ja haluttaa tupakkaa? (se minua mietityttää kaikkein eniten.. aina kun on vastoinkäymisiä, mitä tahansa sellaista, menen tupakalle rauhoittumaan.) Entäs oliko teillä jokin päämäärä, palkinto itsellenne kun lopettaminen onnistui?

Itselläni on nyt apuna nikotiinipurkkaa, porkkanaa ja käsityöt. Ja jokatoinen päivä laitan sen askin hinnan syrjään, tänään on ensimmäinen päivä. Pikaisesti laskin että vuodessa kertyisi 730 euroa! Tokihan korvaushoitoon menee myös saman aikaisesti rahaa, mutta ajattelin pärjääväni vähällä... ennemmin korvaan tuon tupakan tavallisella purkalla, salaatilla ja muulla terveellisellä syömisellä ja puuhasteluilla. Samalla minun on vähennettävä kahvin juontia ja oltava kokonaan ilman sauna olutta, niiden jälkeen kun on pakko saada tupakkaa.

Tuolla laskurissa kun kävin nyt niin siitä asti kun aloitin tupakoinnin, on rahaa siihen haaskattu 12410€! Tokihan tuo ei nyt ihan pidä kutinsa kun se on laskettu tämänpäivän hinnoilla ja välillä on toki ollut taukoakin, mutta silti.. Muunnappa tuo markoiksi..

Lopettamisen tekee helpommaksi se kun hellukaan ei polta ja lopettamisen ajatus lähti minusta itsestäni. Tokihan ymmärrän että lopettaminen ei tule olemaan helppoa, mutta vaikeampaa se olisi jos toinen polttaisi. Pidemmän aikaa tämä on ollut mielessä mutta nyt on tarpeeksi motivaatiotakin. Piru vie, minusta täytyy olla tähän, minusta on tähän!

Hyvästi kakan maku suusta, hyvästi tupakka yskä, hyvästi tupakka....
Tervetuloa terveellisempi elämä!

P.S vielä on aikaa osallistua arvontaan!

1.1.2009

Tasan vuosi

Juuri nyt tämän postauksen kellon lyömällä minun blogitarinointini täyttää vuoden.
Aloitin vanhassa blogissani vuodatuksen puolella ja siirryin sitten tutustelun jälkeen tänne bloggerin puolelle. Vuodatuksen blogi pysyy olemassa, jossain muodossa. Riisuilen sitä ja sinnekin joskus päivityksiä pamahtelee mutta harvakseltaan. Sen blogin siivous alkaa kun sen aika on.. eli kun saan sen verran itsestäni irti ja aikaa olisi.

Mutta niin, nyt siihen asiaan.. elikkä tämän vuoden kunniaksi on arvonta paikallaan.
Nyt ei bongailla kävijä määriä tai muutakaan vaan jätät vain kommentin blogisi linkillä tähän postaukseen ja kerrot toivotko palkinnoksi käsityöaiheista vai jotain muuta. Toivotko että palkinto olisi kierrätys tavaraa vai täysin uutta?

Ja palkinto on...jotain pientä, mutta... mitä ;) Eli sitä ei ole valmiina, hankin tai teen sen vasta kun arvonta on suoritettu joten toivottavaa olisi että sinulla olisi oma blogi, jotta osaisin katsella vähän mistä asioista pidät. Onhan mukavampi saada palkinto josta pitää, eikö? Mutta jos sinulla ei ole blogia niin voit jättää kommenttiin vähän kertomusta mieltymyksistäsi.

Aikaa on kaksi viikkoa, viimeinen osallistumis päivä on 15.1. Palkinnon postitan voittajalle kuun lopussa. Onnea arvontaan!


Tämä on ajoitettu postaus

Vuoden korkkaus


..tunnustan, avasin nämä paketista päivää ennen aattoa ..
En mä millään malttanut odottaa!

Hassua, pikkulikkana sitä toivoi kovia paketteja ja
nykyään sitä on onnesta mykkyrällä kun saa pehmeitä :)

Elikkäs tässä ne tädiltäni saamat sukat.
Ihanan napakat, juuri sopivat.
Eivät pyöri jaloissa, vaikka nyt muuten sukat pyöriikin ;)

Kiitos tädille ja voimia uudelle vuodelle!