7.2.2009

Lenssua

Olen kipeä.
Ollut Ruka-reissusta lähtien, vähän helpottaa mutta aamusin on kurkku kipeä, nokka ja keuhkot limaa täynnä. Aamut käynnistyy hitaasti. Maanantaina olin puolipäivää töissä, alkoi kuume kohota joten läksin kaupan kautta kotia lepämään. Torstaina palasin töihin, eikä vointi vieläkään ollut kovin hyvä. Eilen tuntui helpommalta, mutta tuntuu ettei tänäpäivänä olekaan yhtä hyvä olo.Käsityöt, niin kuin ei mitkään muutkaan työt, ei ole edenny mihinkään. Kämppäkin oli kuin myrskyn jäljiltä, joten keskiviikkona oli pakko yrittää vähän siivota ja pestä pyykkiä karseasta olosta huolimatta. Käsityön olen nyt laittanut tuohon olkkarin pöydälle käden ulottuville, kuuman herukkamehun ja nessujen viereen. Kamalasti tekisi mieli tarttua puikkoihin mutta pää ja silmät on niin kipeät ettei kykene. Ottaisin torkut... jos saisin. Poika pitäisi saada jonnekin hoitoon. Tuossa tuo rampaa kokoajan kotiovella huutaen "äääiiitii... saanko mä..." Tulee sisälle, menee ulos, tulee sisälle... ja lopulta "äiti, mulla on tylsää".

Kuvassa näkyy Anne B. Ragde; Berliininpoppelit -pokkari, "hurmaavan hauska ja koskettava perhedraama". On aivan erimaata mitä ruukaan lukea, mutta olihan tuo haettava kirjakaupasta kun sähköpostiin tuli ilmoitus ystävänpäivälahjasta. Vielä en ole sitä aloittanut, entinenkin pokkari lukematta. Luen muuten vain silloin kun menen nukkumaan, tosi harvoin muulloin. Ja aika useasti on pakko saada lukea että saan unenpäästä kiinni, mutta monestikaan en pääse pari sivua edemmäksi.. joten yhden kirjan lukemisessa kuluu aikaa ainakin pari kuukautta.
Lapaset tulee sukanpyörittäjälleni (hellulle), on siinä lapasessa kokoa vaan niin on miehessäkin. Ihana mies :)

Kun on ollut hiljaiseloa tässä blogissa ja kovin paljon kuvattomia postauksia niin tässä nyt jotain kuvia tältä päivää. Nämä on nyt otettu ikkunan läpi, pakkasta oli silloin -15 astetta, joten en viitsinyt lenssusena sinne mennä nenääni palelluttamaan.

Niin, sitä lunta tuli sitten. Sitä saa mitä tilaa :)


Koskematon hanki, tykkään. Kelkkakin kadonnut lumen alle.


Tässä viimeisin hankintoni, tulilatva. Kaunis.
Vielä kun osaisin ja muistaisin hoitaa sitä...
Nypitäänkös tuosta kuihtuneet kukat pois...?
Onkos tämä ollut liian hämärässä kun kukat ovat noin vaaleat?

Ai niin, meinasi unohtaa hehkuttaa! Olen ollut nyt neljäviikkoa tupakatta!

Edit: kirotusvirheet korjattu...