31.3.2009

Kaappien kätköistä....

löytyy vanhoja juttuja.... muistoja menneestä ajasta.Tämä löytö pisti hymyn huulelle... tätä pistelin yötäpäivää.. jäin totaalisesti tähän koukkuun!
Mutta sitten tuli koiranpentu ja raapi lankoja poikki.. No, ne poikkinaiset on korjattu, mutta siihenpä se sitten jäi... eihän tästä ole kuin... hmm... 12 vuotta! nyt kyllä nolottaa :/

Onko tämä nyt kanavatyö vai mikä?? Tuo tuollainen valmiiksi painettu pohja johon pistellään lankaa neulalla... Tämä on ensimmäinen koskaan tälläinen tekemäni pistely työ ja vielä 12 vuoden jälkeen kesken... Toinen oli jokin pikkuinen ankka taulu pojalle kun häntä odotin.

Mietin että miksihän tämä kesken on jäänyt, minähän tätä tein yötä myöten ja tykkäsin. Kehyksiäkin sille silloin suunnittelin. Mutta taisi olla koiran pennussa tekemistä.. Langat sitä pikkuista silloin kiinnosti kovasti. Laitankin syyllisen kuvan joskus näytille kun saan skannattua.

Nyt olisi tarkoitus jatkaa tätäkin hommaa ja tehdä se ihan loppuun asti, kehystää ja laittaa seinälle. Paljoa ei olisi jäljellä enää...


25.3.2009

Paluu puikoille

Ensin flunssa ja sitten vatsa pöpö. Ensin poika ja sitten minä. Ja molemmat taudit minulla ärhäkkäämpänä. Jestas että nyt on tyhjä olo. Molempien tautien kanssa oli kuumetta, vatsataudin kanssa oli minullakin jopa 38,25! Minullei ooo ikkää ollu noi paljoo lämpöö, mitä ny lapsena. Vielä ei vatsa oikein kunnolla pelaa, paukkuu ja rutisee ja kakka on kuin pehmistä... varmaan hyvin mielenkiintoista.. joten asiasta toiseen....

Tupakatta olen ollut nyt hmm... 10viikkoa, 11viikkoa tulee täyteen perjantaina! Kertaakaa en ole sortunut, mutta arvatkaapa onko tehny mieli!! Enää ei ota aivoon eikä tee tupakkaa edes mieli... tai no.. joskus ajoittain kyllä ja helppo olisi sortua. Mutta periksi en anna, olen lopettanu ja se siitä :) Olen nähnyt muutaman kerran unta että poltin tupakkaa ja että oli huono omatunto siinä unessa! Joten hetken himojen yllättäessä voin muistella unieni huonoa omaatuntoa miltä se tuntuu sitten jälkeen päin :)

Ja sitten painon nousu. Painoa on kertynyt kolmisen kiloa lisää siitä kun lopetin tupruttelun. Osa syy tähän on kyllä hellukin :) Painon nousu näkyy ikävästi vatsassa.
Olemattomien synttäreitteni kunniaksi sain hellulta kuntosalille kymmenen kerran kortin. Siellä on nyt tämä kuu käyty pari kertaa viikossa. Ja ihan mukavalta puuhalta tuntuisi alkaa harrastamaan. Varsinkin jos tällä saan apua jatkuvaan niska kipuuni.
Vielä kun saisi tuon herkuttelun vähemmäksi ja muuten keveämmäksi niin eiköhän se paino olisi laskusuunnassa. Mitään ylipainoa minulla ei ole mutta ei ole alipainoakaan. Aikomus on tiputtaa ne kolmekiloa pois ja sitten pitää hyvää kuntoa yllä ja huoli siitä ettei niitä kiloja rupea tulemaan liiaksi. Mitään himo urheilijaa minusta ei saa tekemälläkään... peruslaiska kun oon.. Ilman tuota hellua en varmaan olisi saanut lähdetyksi kuntosalille, saatikka lopettanu tupakointia!

Tässä välissä pyytäisin teitä vinkkaamaan jos teidätte ketään joka pitää sellaista blogia missä on kevyt versio herkku ohjeita yms tms....

Paluu puikoille.. niin pitkästi taukoa on nyt ollut.. ne hellun lapaset... toinen on valmiina, mutta se toinen vielä vaiheessa.. paljoa ei olisi jäljellä eikä kauaa menisi. Näiden sairasteluiden ym asioiden takia ei ole kerennyt ja pystynyt mitään ylimääräistä puuhastelemaan. Mutta nyt alkaa olemaan asiat sillä tolalla että niska ja hartiat ja muu terveys oli pikkuhiljaa kunnossa niin pääsisi puikoille, koukulle, koneelle, neulalle.. ideoita, ideoita, ideoita on! Ja vieroitus oireita! Jos mä uskaltaisin varovasti aloittaa niistä lapasista..

Kaunis kiitos piristyksestä!

Kiitos Siru!

Minun on valittava 8:n bloginpitäjää
joille annan tunnustuksen eteenpäin.
Myös heidän on kopioitava tunnustus,
laitettava se omaan blogiinsa antajan linkillä ja jatkettava ketjua.
Huh, vaikeaa...
kaikki te olette tunnustuksen ansainneet!
Mutta en halua ollan nyt tylsä ja olla jakamatta eteenpäin..
tällä kertaa haluan jakaa nämä kaksi tunnustusta: