11.6.2010

Hopeasavi


Ihan unohtui kokonaan blogata tekemäni hopeasavi korut. Kiitos Mette kun muistutit! :)
Sydänriipus, sormus shampanjan värisellä kivellä ja palloriipus. Olipas ne vaikeasti kuvattavia.

Sen verran kivaa puuhaa, että kirjankin hankin. Autotalli on tarkistettu.. tohotin ja muuta poltinta löytyy! Sitten vain muuta hankintaa, aloittais ihan pienestä... aika kallista touhua on, mutta niin mielenkiintoista ja kivaa näpräämistä.


Ensiviikolla torstaina alkaa taas työt ja kesäloma olisi sitten ohi. Aika on kulunut nopeasti! Mutta vielä on lomaa vähän jäljellä, no hätä! Ja senkin jälkeen on vielä kesää jäljellä :) Kunhan ei vain kamalan lämpimäksi säät menis, tuntuu siltä että vuosi vuodelta voi pahoin hellesäissä.
Monenlaisissa pääsykokeissa on käyty ja jännitetty, nyt vain odotellaan miten niiden osalta käy. Hakijoita oli joka paikkaan paljon. Enkä vieläkään tiedä minne eniten haluan... Suunnitelma A meni mönkää tukien saamattumuuden vuosi, joten nyt on käytössä suunnitelma B. Joten monen vuoden opinnot taidan joutua unohtamaan, ehkä. Ärsyttävää kun pitää aina ajatella sitä rahaa! Jos asuntolainaa ei olisi, niin tilanne olisi toinen! Mutta... katsotaan nyt.. Niin kuin koulutustorilta ja työkkäristä sanoivat, nyt vain pitäisi malttaa odottaa pääsykokeiden tuloksi, ja sitten katso mitä tehdään... Mutta tästä sitten lisää tuonnempana. (enempi tästä siellä toisessa blogissa, kun vain kerkeäsi)

Tämän viikon olen ollut hääräämässä osakkeessani, pieniä vasarointi töitä ja ikkunan pesua. Vielä käyn terassin öljyämässä ja vaihtamassa kiuaskivet. Laitan osakkeeni vuokralle kun niitä halukkaita tuntuu olevan kovasti ja myydyksi tässä neljän kuukauden aikana sitä ei saatu. Kamalan vaikea oli valita monesta hyvästä se yksi perhe jonka otan vuokralaiseksi. Mutta nyt on valinta tehty ja huomenna mennään solmimaan sopimus. Sitten voin siltä osin huokaista ja keskittyä muuhun.
Posted by Picasa

4 kommenttia:

Kini kirjoitti...

Juu, KIITOS ihanista korteista!!!! Molemmat ovat tulleet perille!

Mette alias mettuska kirjoitti...

Aivan ihania! Tahtoo ehdottomasti kokeilla tuota hopasavea joskus :) Minä muuten hölmönä hävitin sen kutsusähköpostin eka vierailun jälkeen ja nyt en muista enää osoitetta sinne blogiin, nolous...

Niina "Nilla / Monilla" kirjoitti...

Laitoin Mette sinulle sähköpostia... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Upeita koruja olet tehnyt! Hopeasavi on ihan uusi juttu, tarvitsee hieman tutustua minunkin ;)

Terkuin, Syksyn Salainen neuleystäväsi