23.7.2010

Pakettikortti

oli tullut postilaatikkoon eilen. Enhän malttanut odottaa illan kauppareissuun asti, vaan otin auton alle ja lähdin samantien hakemaan. Viime aikoina olekin ollut postin vakio asiakas.. lähettäjänä tosin. Mutta nyt vihdoin minullekin jotain! Ja jestas kun postineiti ojensi paketin tiskin takaa.. paketti oli iso.. ajattelin että mitähän ihmettä se Olga on sinne laittanut... ei kai vaan noin paljon lankaa... (langat pursuaa laatikoista yli, hävitys inventario alkamaisillaan, liian paljon lankaa ilman suunnitelmia, ja lankoja vanhoille suunnitelmille mitä ei aiokkaan enää toteuttaa.)

Ei paketissa lankaa ollut, eih. Vaan tyyny! Hihih, mua niin huvitti tämä. Just ku ajattelin että olen viimeaikoina ollut laiskaakin laiskempi, niin minulle lähetetään tyyny :D Ja nätti on! Ja inhokki lanka ei tässä pääse inhokin oikeuksiin.. Pätkärääkkilangat ei ole minun mieleen, mutta tässä se ei näytä niin hirveeltä, kuin esim. sukissa. Ja tää sitä paisti sopii hyvin makkariin koristetyynyksi. Laitan myöhemmin kuvaa kun sänky on pedattu.
Lisäksi paketista löytyi kuitukuu luutu, riipuskorun tekoon tarvikkeet ja kaipaamani sormikaspuikot. Viime aikoina olenkin helmiä ihaillut ja yrittänyt sivuuttaa ajatusta itse tehdyistä koruista, kovasti on kiinnostanut kokeilla. Ja nyt pääsen kokeilemaan. Noiden helmien värikin on mieleen. Paketissa oli myös suklaata ja salmiakkia. Noi salmiakit taitaa olla nykyään parhaimpia, kun ei merkkareita mistään saa. Muistan kun muksuna sanoin noita silmäsamiakiksi.. pussissa tuo kuva näyttää silmältä. Tosin siihen aikaan karkit oli rasiassa ja karkit olivat pieniä. En muista oliko silloin näitä pusseja.
Kovasti kiitoksia Olga kivasta paketista! Sormikkaat pääseekin puikoille lähiaikoina, mutta sitä ennen taidan tehdä tuon korun...

3 kommenttia:

Mette alias mettuska kirjoitti...

Ehdottomasti mun lempisalmiakkia tuo! Sitä saa myös tikkarina (vink vink). Ei noita isoja ollu pussissa silloin "vanhoina hyvinä" aikoina ;)

Hieno tyyny!

Merja kirjoitti...

Kiitokset paketista, joka löytyi jo aamulla postilaatikosta :D Odottelin innolla, kun kävit ennakko"varoittamassa" paketin tulosta! Kaunista lankaa, pitää uskaltautua pitsihuivin tekoon! Muistikirja menee käsilaukun vakiokalusteeksi :) Mistä tiesit, että en nykyään muista enää mitään? ;)

ullapulla kirjoitti...

kaupoissa on salmiakki mix- pusseja(tai se nimi oli jotenkin tuohon suuntaan), siinä on 4 erilaista salmiakkia, tuota superia,merkkareita ja kahta "ruutusalmiakin" muotosia salmiakkeja =) on nimittäin mun lempi namipussi, kun on merkkareita ja supersalmiakkia... ;)