10.9.2010

Syyskuun postia SNYltä

Teeteen alpakkaa, oh varmasti pidän! Tiskirätti maatuskakuviolla, raaskiiko tuota käyttääkään, piskuinen kynä on juuri sopiva mukana kuljetettavaksi ja muistikirja, jotka mua jostain syystä innostaa aina niihin kaupoissa törmätessä, niitä kyllä kuluukin. Unohtelen asioita jollen kirjoita ylös... Ja kortti jossa teksti: Onnelliset ihmiset eivät laske kiitäviä minuutteja
Niinpä!

Ja sitten SNYn esittämään kysymykseen: puutelistahan on loppumaton... jaiks.. et sitten ota mitään paineita! Enkä tosiaankaan odota näistä mitään sinulta, mutta taatusti arvostan jos jonkin esim. tekisit   Tässä jotain mitä puutelistallani on itselle.. villasukat ohuesta lankasta, jotta mahtuisivat talvikenkiin, samaten ohuesta langasta sukat pitkillä varsilla, pipo tästä päästä puuttuu, kiva olis sellanen joka ei kutisuta otsaa ja päätä ja sopisi ruskean toppatakin kanssa, baskerimalliset ei oikein ole mun tyyliä. Lämpimät lapaset pehmeästä langasta. 
Juuri ostin itselle ruskeaa ja limenvihreää luccaa josta taitaa syntyä talvitakin kaveriksi huppuhuivi, sellainen putkilo joka on helppo vetäistä päähän ja päästä pois, eikä lässähdä kampauskaan niin helposti kuin pipon kanssa käy. Saas ny nähdä milloin pääsen puikoille.

Kiitokset Snylle paketista, tykkään kovasti kaikista ♥

3 kommenttia:

Näppi kirjoitti...

Mä voisin varata nuo lapaset sen "anna hyvän kiertää vaihon" myötä. Ku oon tekemässä tóiselle osallistujalle lapasia hänen toiveestaan... Tulis sitte ehkä yhtenäiset paketit muutenki. Nyt pistä äkkiä mulle väritoiveita, oon menossa tiistaina lankakauppaan ja jos on joku lankaki aateltuna, soppii toivoa. :)

Salainen Neuleystävä kirjoitti...

Hienoa, että paketti oli mieluinen :) Ja toiveet laitetaan korvan taakse, katsotaan mitä syksy tuo tullessaan ;)

Näppi kirjoitti...

Lapaslangat on haettu. :) Haluaisin vielä muutamia mittoja sun käestä, ettei tuu liian pienet tai isot. Eli mitta keskeltä ranteesta (siittä "viivasta") keskisormen päähän. Ja käden ympärysmitta (ilman peukaloa): peukalon tyvestä tai miten se sanotaankaan oikiammin. Se mitta on jotaki 20cm tietämillä. Voit vastata sähköpostiin (löytyy blogista profiilin takkaa) tai blogiin. Kiitos. :)