28.9.2010

Voihan räkä!

Ei ole keretty pitkälle elää tätä syksyä kun minulla on jo toinen flunssa. Juuri kun kerkesin ajatella että nyt on flussa kunnolla ohi ja uskaltaa taas elää ja pystyn nauttimaan normaali olostan ja vapaasta lauantaista niin... hätsiuh! ja kurkku tuli kipeäksi kuin salama kirkkaalta taivaalta! Sunnuntaina aamulla herätessä oli kurkku taas ummessa :( Samantien kuumaa juomaa ja särkylääkettä. Kurkkussa kipu hellitti iltaa kohden mutta sitten alkoi nenä valskata Ja voi jestas.. nyt olis tarvetta minitamppooneille! Maanantaina kävin töissä ja tänään yritin, vaan ei onnistunu. Yritä siinä olla nättinä ja palvella pirtsakkaana asiakkaita nokka punaisena räkää valuen ja koko ajan pärskien. Ei muuta kuin soitto pomolle "nyt tuu tänne, ei jaksa, ei pysty" Hoitsun, apteekin ja kaupan kautta kotiin. Vitamiiniä, särkylääkettä ja vähän väkisin ruokaa ja sitten unta, unta, unta, ja vielä vähän koiran unta... Nyt taas tuntuu kirkussa.. :( Yhyyyh, minen jaksa enää. Paskin syksy ikinä!

3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Voi sua raukkaa! Mutta mitä jos sulla onkin nyt kaikki talven flunssat kerralla!? Saat olla lopputalven iloisen terveenä kun me muut pärskitään ja niiskutetaan! Arvelee nimimerkki "Toivossa on hyvä elää"... Koita jaksaa, kyllä se kohta helpottaa! :)

kristiina kirjoitti...

Nyt on kyllä superflunssia liikkeellä. Hunajaa ja kuumaa juotavaa peliin!
Täällä on oltu enemmän ja vähemmän on off flunssassa koko porukka jo kuukauden verran. Nyt olo on jo hyvähkö, paitsi eilen illalla iski kurkkukipu! nyt se on ilmeisesti keräämässä voimiaan js iskee ensi viikolla kun mulla on "loma"...

pikaista paranemista!

Näppi kirjoitti...

Olipas tutun kuulosta. Nimittäin alotin maanantaina työt. Ku pääsin kotia nousi kuume. Ti ja ke saikkua. Torstaina menin töihin ku pomo eppäili oonko kippeenä ollenkaan. No työkaverit passitti työterveyshuoltoon ja loppuviikko saikkua. Tympii kyllä ihan täysillä! Vieläki yskittää ja räkä valluu. Kivahan tässä on se että tää on palakatonta tää sairastelu ku vasta alotin.... Murrrrr. Tsemppiä sulle!

Mut joo asiaaki oli. Peukun mitta unohtu kysyä sillon ja oisin kovin kiitollinen jos sen vielä mittaisit ja mulle ilimottasit. Saisin lapaset loppuu. :)