22.10.2010

Lokakuun postia SNYltä

Eilen postilaatikon oli täyttänyt Snyn lähettämä paketti:
Pirkan Reilun kaupan kahvia, valkosuklaata, rheuma thermal wolle lankaa kaksi kerää ja snyn puoliksi tekemä yksinkertainen sydän koriste :) jonka ideana on että jatkan koristelua itse. Hmm.. pitäisiköhän pitkästä aikaa kaivella askartelu tarpeet esille.. vaan kun yksinkertainen on kaunista. Niin ja mustavalkea kortti kokoelmaani täydentämään! Ihanaa, kaikki on sellaista mitä aiemmin en ole kokeillut. Lanka tuntuu pehmoiselta, tätä kahvia ei ole koskaan maistanu, tuota korttia ei kokoelmassani ole ja tuo suklaa on uutuus jota en ole kerennyt makustella aiemmin. Miehelle kun näytin sitä niin nappasi kädestä heti, ei sentään koko levyä syönyt :) Kahvipaketti säästetään siihen asti että aukaistu on juotu ja suklaa.. tai siis loppu suklaa säästellään viikonlopulle. Kuvastakin näkee että paketti on avattu... Kiitos Snylle toiveiden täyttämästä paketista! ..aivan kuin olisin snyn käsialaan törmännyt aiemminkin..

Eilen minulla on taas niska/pääjumi päivä. Olin kamalan unelias ja huonovointinen, mikään ei oikein maistunut vaikka nälkäkin oli. Perunat ja jauhelihakastike on yksi perusruoista joista pidän, edes sitä en pystynyt syömään lautasta tyhjäksi. Eipä siinä auttanut kuin mennä sänkyyn ja nukahtaa kun ei aamulla otettu särkylääkekään auttanut päähän, saatikka niskaan. Herätessä oli vielä sama olo mutta selvästi vähän levänneempi.
Käytiin ruokakaupassa ja sen jälkeen kotiin, kiireen vilkkaa postilaatikolle, josta aiemmin kertomani paketti löytyi. Keitettiin kahvit, jonka kanssa oli tarjolla mustikkapiirakka, alkoi etomaan sekin. Tuumasin että nyt on jotain vialla kun minulle ei herkut maistu. Kahvin saatoin juoda ja toisenkin kupin otin. Sen jälkeen jatkoin lepäilemistä sohvalla ja mies lähti käymään töissä. Olo alkoi pikkuhiljaa paranemaan ja iltaan mennessä olo oli taas kirkkaampi, mutta mikään ei maistunut edelleenkään, näkkäriä sentään saatoin rouskuttaa. Nyt olen kahden vaiheella.. vaivaudunko ruoanlaittoon ollenkaan...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että onnistuin löytämään uusia tuttavuuksia pakettiin :)

Eikä sydänkoristetta ole pakko koristella tuon enempää jos tykkää tuollaisena yksinkertaisena... Tee niin kuin parhaaksesi näet ;)

Terkuin, SNY