8.10.2010

Postin pysäyttämänäSiivous seisahtui postin pysäyttämänä, istahdin alas ja jäin selaamaan saapunutta novitaa. Olisikos mitään minulle? Ensi selauksella en löytänyt mitään mielenkiintoista. Harmitus iski. Selasin uudemman kerran, pari vähän kiinnostavaa ohjetta löytyi:


Kuva: Novita
Malli nro 67. kaamospallo. Tähän syksyn harmauteen on saatava valoa ja tässä vähän kaipaamaani loistoa jotka ei muistuta jouluvaloja! Lisätään to do -listalle!

En ole niin innostunut joulukrääsäilystä... Veikkaan että ensimmäiset joulu jutut tähän huusholliin laitetaan vasta joulukuun puolella. Ja enimmät poistetaan joulukuun lopulla. Ainut mitä jää koko talveksi on pihakuusen valot, vaan nekään eivät muistuta jouluvaloja. Viime vuosina minua on alkanut enemmän ja enemmän inhottaa joulukrääsä ja tuntuu että joulumainonta vuosi vuodelta aikaistuu. Tuntuu ihan tyhmältä alku syksystä selailla kuvastoja jossa on tonttukuosisia verhokankaita... Mutta paapatus sikseen ja palataan asiaan...


Kuva: Novita

Malli nro35:n kaulaliina näyttää ihan kivalta. Tässä kuvassa purosta neulottu kaulaliina näyttää että se olisi laskostettuna kuvaan. Todellisuudessa se on neulottu kolmioista. Lisättäköön tämäkin to do -listalle... pitää vain tarkistaa kaupassa miltä se puro tuntuu kaulaa vasten... Baskeri taas ei puhuttele minua, en ole yhtään baskerityyppiä.

Joulukrääsä ahdistus on tullut jo siihen pisteeseen että koko huushollin ainut punainen koriste häiritsee silmää punaisuudellaan.. muistuttaa liikaa joulua. Tuo lasikuppi tarttee vaihtaa... vaan mistä sopiva... Vaan nyt takaisin siivouksen pariin ja sitten ompelukoneelle.

3 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Jossakin vinkattiin hinkkaamaan karhunkielellä (sillä pesujutulla) kynttiläkuppia nin saa mieleisen värin :)

Näppi kirjoitti...

Hih hauska postaus... postin pysäyttämä... Saa nähä pysäyttääkö posti sut ens viikolla? ;)

Nilla kirjoitti...

Jaiks! Saas nähä ;)