6.10.2010

Vapaalla

Ensimmäisen vapaapäivän oli tekemättä mitään, enkä käynyt postilaatikkoa kauempana. Olla möllötin, surffailin ja nautin hiljaisuudesta. Tokihan pyöräytin koneellisen pyykkiä, tiskikoneen latasin ja illalla hain heseltä kaikille ateriat.

Toisen vapaapäivän ratoksi olin aamulla ystäväni kanssa ostoksilla. Kotiin tuomisia tuli itsellekin jotain, vaatetta lähinnä. Harmi vain kun parhaimmat löydöt on salaisiin juttuihin, joten niitä en voi paljastaa tässä.

Seppälästä löytyi ihania halpis lakkoa, joita kokeilen heti huomenna! Vaalean ja tummanlilat lakat kuvasin kahteen otteeseen, vaan ei meinaa oikeat sävyt tulla kuvaan vangituksi. Tumma ei ole oikeasti noin sinertävä.
Shoppailu reissun päätteeksi velvollisuudet kutsuivat ja ruokakauppaan oli suunnistettava. Sieltä kotia päästyäni, hipsin kiireen vilkkaa postilaatikolle, jokin tunne oli että siellä saattaisi olla minulle jotain, olen viimeaikoina tilannut josvaikkamitä. Vaan sielläpäs olikin Snyltä lokakuun postia! Kiitos! Tästä sitten myöhemmin ihan oma postaus.

Antibioottikuurilla ollaan, poskiontelotulehdus iski lopulta. Ilmankos olikin niin kurja olo. Vielä on jäljellä tautia mutta voiton puolella selvästi. Vielä kun korvat kunnolla aukeaisi ja loppukin nuha ja yskä häviäisi niin pääsisi taas olemaan ja elämään normaalisti. Viikon vapaista saan nauttia kumminkin melkein terveenä ja täysissä voimissa. Jospa sitä taas pääsisi lenkkipolullekin ja torstaina ehkä jumpallekin takaisin... saas ny nähä. Huomenna käyn vilkaisemassa uuden kampaamon, jospa uskaltaisi varata värjäykseen ajan. Mutta nyt murkinalle! Voikaa hyvin!

edit 7.10 Lakkaus yllä olevilla lakoilla oli hienoinen pettymys, pohjaväri onkin kirkas :(

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva, että olet saanut postia... Ajattelin nyt vielä kertoa, että kyseessä ei ole lokakuun sny-paketti vaan tuollainen pieni välimuistaminen :)

Terkuin SNY