7.10.2010

Villikset postilaatikossa

Eilen löysin postilaatikosta pullean kirjekuoren jonka SNYni oli minulle lähettänyt. Neulotut sukat suojaa nyt tulevilta taudeilta, teetä ja lakupötkyt piristykseksi. Ja mustavalkea kortti! Kiitos kiitos ihanainen snyni ♥


Kuten kuvasta näkyy, lakut teki kauppansa heti... Poika sattui olemaan kotona kun hain postit laatikosta. Kun laskin postit pöydälle, hän nappasi kuoren hyppysiinsä ja tunnusteli... Oksää saanu jotain lankaa... Saanko mää täältä jotain hyvää? Tyhjentelin kauppakassia jääkaappiin ja tuumasin ettei siellä herkkuja ole, jätähän se kuori nyt siihen pöydälle, avaan sen kun kerkeän. Poika meni tv:n ääreen ja kun sain ostokset kaappiin aloin tutkimaan pehmoista kuorta tarkemmin, en kerennyt saada mitään kuoresta ulos kun poika oli jo haukkana vieressä... saanko mä toisen, ja sä toisen, siellä tuntui kaksi sellaista pötköä... jooko, saanhan? Hihih, aivan kuin minun sokerihiirellä olisi karkin tuskat ;) Viimeviikon karkkipäivän hän nimittäin menetti huonon käytöksen vuoksi...

Sukatkin pääsi jalkoihin heti. Jalat olikin ihan puuduksissa aamupäivän kävelystä. Meillä on kylmä lattia joten tarvetta on. Mutta mutta.. siis tää ei vielä ollutkaan tämän kuun paketti vaan!?! Oho, vielä on tulossa jotain... mitähän se on?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit sukat! Huomaavaista SNY:ltäsi muistaa perhettäsikin näin namusella.

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti sukat olivat mieluisat, vaikka pientä pätkärääkkiä onkin havaittavissa.. Hienoa, että herkut maistuivat ;)

Seuraavaa pakettia odotellessa...

Terkuin, SNY

Nilla kirjoitti...

Oi joo! Kyllä ne mieluisat on :) Totta puhuessa en edes ajatellut asiaa ollenkaan. Sukissa sellaiset ei haittaa, varsinkaan kun on noin yhteen sopivat sävy kun eivät mikreenisilmissä vilise.