28.6.2010

Juhannus kuvin


Juhannusviikonlopuksi vaihdettiin maisemaa, kesäkoti auton perässä.

Karavaanari, karavaanari on kaikkien kaveri, Karavaanari, karavaanari on kaikkien kaveri (teiden tukko)

Karavaanari, karavaanari on kaikkien kaveri, Karavaanari, karavaanari on kaikkien kaveri (teiden tukko)
Jestas että mä inhoon sitä biisiä!

Lankahullun yllätys

Olen mukana Ixun järjestämässä lankahullun yllätyksessä, jossa vaihdetaan paketit juhannuksen iloksi ja heinäkuun helteiksi.

Tässä Olgan lähettämä juhannuspaketti, joka saapui sopivasti juhannuksen jälkeiseksi iloksi:
kassi jonka sisältä löytyi kaksi kerää ihanaa lankaa, geishaa, pistelytyö, puurasia jonka sisältä vielä löytyi liina.Oh, olen onnesta mykkyrällä näistä kaikista!  En osaa päättää säilyttäisinkö tuossa rasiassa pyöröt vai sukkapuikot. Ehkäpä pyöröt.. Langasta tulee sukat, jahka sukkaplääh häipyy.. pistelytyö on soppelia puuhaa työmaalle hiljaisille tauoille. Kassissa kulkee kesälukemiset, ja jos vain jaksan niin teen kassille vuoren niin voin kuljettaa jotain pienempääkin. Liina pääsee tummalle pöydälle, kunhan siivoan ensin... Pikku geisha meno alkupaloiksi ja isompi odottaa iltaa.

Kiitos Olga, kyllä hyvää kannatti odottaa!

miljoonas edit: kirjoitusvirheitä, kuva huonosti, tekstiä puuttui...

16.6.2010

Jippii Jippii Jippii

Nyt tää täällä hyppii onnesta sekaisin niin että poikaa ihan nolottaa ja sanoo että äiti on ihan seko.
Juu, seko seko, heko heko, oleeeen ooonnellinen =D Syy... katso kuva...
Ja se koulutus selviää sitten teillekin, jossain vaiheessa... tää ei ollut se ensisijainen...

Hihii, nyt kun vielä loppukin menis nappiin... ja sitten syksyllä olisin onnellinen köyhä opiskelija :)
Jei, jippii, jippii, jippii... Olen niin onnellinen että puikot ei pysy käsissä, täytyy kai alkaa siivoomaan. Onneksi huomenna alkaa työt (outo olen juu), kesäloma loppuu. (Ainakaan kuukaudeksi ei ole pakkolomaa tiedossa!)
Jippii, jippii, jippii.. mä jatkan hyppimistä, hei hei!

11.6.2010

Hopeasavi


Ihan unohtui kokonaan blogata tekemäni hopeasavi korut. Kiitos Mette kun muistutit! :)
Sydänriipus, sormus shampanjan värisellä kivellä ja palloriipus. Olipas ne vaikeasti kuvattavia.

Sen verran kivaa puuhaa, että kirjankin hankin. Autotalli on tarkistettu.. tohotin ja muuta poltinta löytyy! Sitten vain muuta hankintaa, aloittais ihan pienestä... aika kallista touhua on, mutta niin mielenkiintoista ja kivaa näpräämistä.


Ensiviikolla torstaina alkaa taas työt ja kesäloma olisi sitten ohi. Aika on kulunut nopeasti! Mutta vielä on lomaa vähän jäljellä, no hätä! Ja senkin jälkeen on vielä kesää jäljellä :) Kunhan ei vain kamalan lämpimäksi säät menis, tuntuu siltä että vuosi vuodelta voi pahoin hellesäissä.
Monenlaisissa pääsykokeissa on käyty ja jännitetty, nyt vain odotellaan miten niiden osalta käy. Hakijoita oli joka paikkaan paljon. Enkä vieläkään tiedä minne eniten haluan... Suunnitelma A meni mönkää tukien saamattumuuden vuosi, joten nyt on käytössä suunnitelma B. Joten monen vuoden opinnot taidan joutua unohtamaan, ehkä. Ärsyttävää kun pitää aina ajatella sitä rahaa! Jos asuntolainaa ei olisi, niin tilanne olisi toinen! Mutta... katsotaan nyt.. Niin kuin koulutustorilta ja työkkäristä sanoivat, nyt vain pitäisi malttaa odottaa pääsykokeiden tuloksi, ja sitten katso mitä tehdään... Mutta tästä sitten lisää tuonnempana. (enempi tästä siellä toisessa blogissa, kun vain kerkeäsi)

Tämän viikon olen ollut hääräämässä osakkeessani, pieniä vasarointi töitä ja ikkunan pesua. Vielä käyn terassin öljyämässä ja vaihtamassa kiuaskivet. Laitan osakkeeni vuokralle kun niitä halukkaita tuntuu olevan kovasti ja myydyksi tässä neljän kuukauden aikana sitä ei saatu. Kamalan vaikea oli valita monesta hyvästä se yksi perhe jonka otan vuokralaiseksi. Mutta nyt on valinta tehty ja huomenna mennään solmimaan sopimus. Sitten voin siltä osin huokaista ja keskittyä muuhun.
Posted by Picasa