28.9.2010

Voihan räkä!

Ei ole keretty pitkälle elää tätä syksyä kun minulla on jo toinen flunssa. Juuri kun kerkesin ajatella että nyt on flussa kunnolla ohi ja uskaltaa taas elää ja pystyn nauttimaan normaali olostan ja vapaasta lauantaista niin... hätsiuh! ja kurkku tuli kipeäksi kuin salama kirkkaalta taivaalta! Sunnuntaina aamulla herätessä oli kurkku taas ummessa :( Samantien kuumaa juomaa ja särkylääkettä. Kurkkussa kipu hellitti iltaa kohden mutta sitten alkoi nenä valskata Ja voi jestas.. nyt olis tarvetta minitamppooneille! Maanantaina kävin töissä ja tänään yritin, vaan ei onnistunu. Yritä siinä olla nättinä ja palvella pirtsakkaana asiakkaita nokka punaisena räkää valuen ja koko ajan pärskien. Ei muuta kuin soitto pomolle "nyt tuu tänne, ei jaksa, ei pysty" Hoitsun, apteekin ja kaupan kautta kotiin. Vitamiiniä, särkylääkettä ja vähän väkisin ruokaa ja sitten unta, unta, unta, ja vielä vähän koiran unta... Nyt taas tuntuu kirkussa.. :( Yhyyyh, minen jaksa enää. Paskin syksy ikinä!

21.9.2010

Täällä ei tapahdu mitään...

Sormikas... paljas käsi ja niskajumi


pari on pallona vielä

pallosta jää huiviinkin!

Sormikas valmistui aika päiviä sitten. Kovasti tekisi mieli tehdä orvolle pari, mutta jatkuva niska jumi on jumittanut käsityöt tyystin. Niskaa on lääkitty ja jumia on rentoutettu kaikin? keinoin. Voiton puolella ollaan, nyt kun muistaisi pitää niskan ja hartiat kunnossa. Olen aloittanut joogan ja kuntoliikunta ryhmäänkin olen innostunut mukaan, näitä molempia kerta viikossa. Salilla käynnin jätin nyt salikortin vanhetessa väliin, alkoi maistua vähän puulta. Eipä täällä mitään uutta, vuoden vaihdetta odotellessa...

10.9.2010

Syyskuun postia SNYltä

Teeteen alpakkaa, oh varmasti pidän! Tiskirätti maatuskakuviolla, raaskiiko tuota käyttääkään, piskuinen kynä on juuri sopiva mukana kuljetettavaksi ja muistikirja, jotka mua jostain syystä innostaa aina niihin kaupoissa törmätessä, niitä kyllä kuluukin. Unohtelen asioita jollen kirjoita ylös... Ja kortti jossa teksti: Onnelliset ihmiset eivät laske kiitäviä minuutteja
Niinpä!

Ja sitten SNYn esittämään kysymykseen: puutelistahan on loppumaton... jaiks.. et sitten ota mitään paineita! Enkä tosiaankaan odota näistä mitään sinulta, mutta taatusti arvostan jos jonkin esim. tekisit   Tässä jotain mitä puutelistallani on itselle.. villasukat ohuesta lankasta, jotta mahtuisivat talvikenkiin, samaten ohuesta langasta sukat pitkillä varsilla, pipo tästä päästä puuttuu, kiva olis sellanen joka ei kutisuta otsaa ja päätä ja sopisi ruskean toppatakin kanssa, baskerimalliset ei oikein ole mun tyyliä. Lämpimät lapaset pehmeästä langasta. 
Juuri ostin itselle ruskeaa ja limenvihreää luccaa josta taitaa syntyä talvitakin kaveriksi huppuhuivi, sellainen putkilo joka on helppo vetäistä päähän ja päästä pois, eikä lässähdä kampauskaan niin helposti kuin pipon kanssa käy. Saas ny nähdä milloin pääsen puikoille.

Kiitokset Snylle paketista, tykkään kovasti kaikista ♥

8.9.2010

lisää postia...


Hihii, kesän viimeiset mansikat!
Olen mukana ravelryvaihdossa; haaveissa vainko oot mun.
Pariltani tuli yllättäen iso hakanen palmikko puikot ja kortti.
Kiitos!

Yllätetty

Mukavaa postia tänään! Ei laskun laskua, vaan snyltä tuli heijastin ja viesti jossa vihjaili että syyskuun paketti on viime silausta vaille valmis. Oi oih, mitähän snyni on keksinyt minulle lähetettäväksi.. kohtapas se selviää :) 

Kiitos Snyni heijastimesta, tämä tuli tarpeen!