25.11.2010

Pehmeää ja harmaataTässä komeilee SNYn lähettämä marraskuun paketti!

Harmaata, harmaata, harmaata! Harmaa kuuluu minunkin lemppareihin. Muistikirja, kortti, kaksi kerää Novitan hopeanharmaata Softya ja silmukkamerkkejä ja mallikertalaskin.

Kumma toi Sny.. mistä se aavisti että mun muistissa olisi parantamisen varaa ja että Softya hiplasin marketissa (mutta sillä erää jätin ostamatta koska olen toistaiseksi langan ostolakossa.), niin ja että mallikertalaskimelle olisi käyttöä... Nyt vain ihmettelen kuinka sitä käytetään...Kiitos Sny! Onnistuit jälleen ♥

Jännityksellä odotan Snyn yyh yyh viimeistä pakettia ja paljastumista.. kukahan mahdat olla.. ;) Salapoliisin työtä en ole tehnyt yhtään. Ajan on vienyt viime aikoina koiran pentu ja sitä ennen, jälkeen ja edelleen poikani ja hänen kolttoset... Siitäpäs sitten valivaliturinaa tuonnempana toisessa blogissa. 


Mutta nyt on jo kiire lekuriin, raporttia sitten emolle illalla!

Ps. Ai joo, pentua kutsutaan Oskuksi

5.11.2010

Vauhtiviivoja

Kuinka vaikeaa...
on saada
hienoja,
onnistuneita
tai edes
selviä
kuvia koiran pennusta?Vaikeaa, todella vaikeaa...
Nythän se onnistuisi, pieni simahti.
Mutta antaa pikkuisen nukkua rauhassa iltatorkut ennen iltapuuhia.

Ensimmäinen päivä uudessa kodissa, vielä nimeä vailla...
Vinkkejä?
Posted by Picasa

2.11.2010

Näpille kiitos!

Näpin näppärillä näpeillä neulottu on nämä näppien lämmittimet! 
Mieskään ei mitään vihjaillut minulle tulleesta pehmoisesta kuoresta soittaessaa minulle töihin. Hyvä vain, tiiä vaikka olisin karannu kesken päivää kotiin.. ;) Kuori löytyi pöydältä ja siltä seisomalta kauppakassit unohtui purkamattomana lattialle, kuori revahti auki ja lapaset luikahti käsiin. Sopivat ja pehmoiset on. Ja värikään ei mennyt pieleen, nää passaa hyvin tämän pipon kanssa. Mulla ei ollutkaan tuolle pipolle värikaveria!
Kiitos kaimaseni!!

Oih! Myöhänen sytytys!! Paketti oli kuulemma jaettu osiin, että perästä kuuluu vielä. Oih oih... vielä pidetään kahelia jännityksessä. Minen osa ny toivoa mitään... kaikki käy! Paitsi.. jos syötävää herkkua niin kevyenä.. ja suklaa tummana ;)

Pist! vuoden loppu lähenee, kukaan ei oo ilmoittautunu mukaan...    
Anteeksi jos samaa postaus välkkyy moneen kertaan.. Ehkä 1 ja 100 säätöä tekstin kanssa... sen pitää mennä niin kuin MÄ haluan..