8.1.2011

Vuosi vaihtunut

ja on uusien tuulien aika!

Olen siirtynyt ns. kokopäivätyöstä kokopäivä opiskelijaksi. Työsuhde minulla jatkuu edelleen mutta tarvittaessa töihin kutsuttavana. Voisin sanoa että lottovoitto minulle, sillä olen pitkään haaveillut aloittavani opinnot työllistävämmällä alalla ja nimenomaan alalla joka itseä kiinnostaa. Opiskelijaksi ryhtyminen ei olisi onnistunut jos minut olisi esim. taas lomautettu osa-aikaiseksi. Nyt on koulua käyty kolme päivää ja loppiainen ja perjantai pidensi viikonloppua mukavasti. Oli kulkaa aikamoinen päänsärky maanantai-tiistai ja vielä vähän keskiviikkonakin.

Pidemmän aikaa on tuntunut siltä kuin olisin jumissa, kumman ahdistunut olo. Mutta nyt tuntuu vihdoin siltä että olen vapaa, ja vihdoin tuntuu mukavalta ja innostavalta.. jospa aloittaisin taas kuntoilunkin ja saisin karistettua ylimääräiset kuusikiloa pois, ilman turhia paineita.. pikkuhiljaa, vaakaa kyttäämättä.

Unikin on parantumaan päin, nukun hyvin enkä ole heräillyt kesken unien neljän-viiden aikakaan aamuyöstä. Vaan vielä vaivaa päivä väsymys. Siihen lääkkeeksi päivä nokoset aina kun siihen vain mahdollisuus on. Vaan kamalasti sekään ei auta, hetkellisesti kyllä ja taas kohta olo on kuin puoli nukuksissa. Aamulla olen virkeä ja puhtia olisi vaikka kuinka, mutta joskus puolenpäivän aikaan, varsinkin ruoan jälkeen iskee väsy.

Koiran kanssa aloitamme pentukurssin helmikuussa. Jospa sitten siitä jatkettaisiin jollain harrastemuodolla, toko tai/ja agility. Koiran kohellukset kasaan poikani kanssa omaan blogiin, juttua sinne tulee satunnaisesti ja harvakseltaa, mutta pidän tämän blogin erillään niistä koska annan ns. vallan pojalle. Koiran puuhasteluja voit käydä katselemassa täältä.

Käsitöille ei ole kamalasti ollut aikaa. Puhettakaan että ottaisin lankakerän esille.. tämä nelijalkainen kaveri on erittäin viehättynyt lankoihin... Yhden villasukkani koira on järsinyt varresta ja lapaset varastaa aina kun lasken käsistänin koiran ulottuville. Mutta suunnitelmia, niitä on!, pipoja, huivi, pari paitaa itselle, koiralle takki, peitto... ravelry on paha paikka ;) Pelkäksi suunnitelmaksi nämä ei jää. Ohjeen ja langat olen ostanut kahteen paitaan, yhteen pipoon ja huiviin on lanka työn alla värjärillä (tämä tarvisi ohjeen vielä), yhteen pipoon olisi langat valmiina, vailla ohjetta sekin. Pipot ja huivi pitäisi valmistua vielä näille pakkasille, paidat.. tälle vuodelle kuten myös peitto. Kamalan tiukkaa aikataulua en uskalla näille laittaa, on se niin satunnaista tää puikkoihin joutaminen ja pääseminen nykyään.

Viime vuoden vaihdot on vaihdettu ja nyt on uusien aika. Ensin ajattelin etten keväällä osallistu yhteenkään vaihtoon.. mutta hah! Näihin olen jo ilmoittautumisen laittanut:


(Suomalaisten ravelryvaihto)


Näihin kaikkiin on vielä ilmoittautumis aikaa jäljellä!


9 kommenttia:

marili kirjoitti...

Onnea opiskelupaikasta! =)

Anonyymi kirjoitti...

Iloista kevät-talvea! Täällä arkivaihtoparisi etsii vinkkejä ;)

Nilla kirjoitti...

Jee, ihanaa kevättä! Jos on vaikeuksia löytää ohjetta niin kerro, laitan lisää vihjeitä, vaikka ravelryn wish listaan.

Näppi kirjoitti...

Tsemppiä opiskeluun. Neulot sitte ku ehit, enhän mäkään ehi juurikaan nyt neuloa. Eikä kyllä oo ollu hirveästi intoakaan. Kaikella on aikansa, kyllä se siittä. Mulla on vaihot ym kyllä jääny lähes kokonaan. Aina missaan ilimottautumisen ku esim raverlyssä käyn niin harvoin. Kivaa kevättä!

Anonyymi kirjoitti...

Heipparallaa! Täällä vierailee uusin SNY:si! Nyt alkaa kevään salaisuudet ja innolla odotan mitä kaikkea tämä aika tuo mukanaan. Nyt ainakin linnut laulaa ja aurinko paistaa ja ei malta pysyä nahoissaan - kaikenlaista on nyt siis suunniteltava salaisuuksien puitteissa. Hyvää päivän jatkoa.

Nilla kirjoitti...

Heipparallaa Snyni, ihanaa kevättä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Apua papua! mun hieno gmail sähkopostiosoite on poissa pelistä. Mä laitan vain viestiä näin kommenttilaatikkoon tai postitse ellen keksi jotain muuta osoitetta. Hyvää jatkoa,
sny:si

Nilla kirjoitti...

Oh, apua.. pitäis varmaan mun tallentaa kaikki tärkeä gmailista talteen...

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onnea opiskeluun