1.3.2011

Soft..


Arvatkaapas kuka meinas unohtaa avata paketin?
Minä, juu-u! Eilen illalla sänkyyn mennessä ykskaks muistin että avaamaton paketti odottaa yläkerrassa. En sitten viitsinyt lähteä kömpimään kipeällä jalalla* portaita ylös ja alas vaan sinnittelin aamuun. Vihreistä kääreistä paljastui kaksi vyyhtiä pehmoista merinoa ♥. Oi oi, mitähän näistä keksisin tehdä? Kiitos sny tästäkin!!

*Sunnuntaina liukastuin portaissa, ja niin lahjakkaasti että löin oikeaan kankkuun, oikeaan käsivarteen ja vasempaan säären makeat mustelmat ja vasemman jalkan isovarpaan tooooosi kipeäksi! Varvas on kaikkein kipein ja turvoksissa nivelen kohdalta, kävely s a t - t u u... :/ Mietin vain että pitäisikö tuota käydä jossain näyttämässä... Sairaslomaa ei nyt voi ottaa tällä viikolla. Pakko kulkea koulussa.. tai no.. Kun en nyt taho jäädä jälkeen, tentti tulee kohta ja haluan sen kunnialla ohi ja läpi. Mutta ensiviikon talviloman hiihtotoiveet saan haudata :( Pore altaaseen sentään voi mennä lillumaan. Se miten tuhannen mutkalla mä olen portaissa pyörinyt.. on mysteeri.. koirakaan ei osaa kertoa.

3 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

IIIK miten ihana väri

sny kirjoitti...

Näin se ensimmäinen salaisuuksien kuukausi on sitten ohi. Seuraavaa lähetystä jo suunnittelen kovasti.
Kurjaa kuulla että olet kaatunut noin pahasti portaissa. Mullakin meni jalat alta eräs talviaamu meidän ulkorappusissa, mutta selvisin huomattavasti helpommalla kuin sinä. Toki tunnistin varpaiden kivuliaisuusosion erittäin hyvin, ne mullakin kärsi tapauksesta eniten. Onneksi mitään ei murtunut. Nyt köpötellään kumpikin lopputalvi, ei nimittäin ole hauskaa löytää itsensä tantereelta.
Kaikesta huolimatta hyvää alkavaa maaliskuuta ja voimia opiskeluun!

kzzkzz kirjoitti...

Aivan ihania lankoja ^_^ <3