16.3.2011

Teille on saapunut isokokoinen kirje

Koulusta ajaessani kotiin haaveilin kivasta postista. Ja sellaista olikin, vaan postista noudettavissa. Olisin siltä seisomalta mennyt isoa kirjettäni noutamaan, vaan kortin mukaan piti odottaa klo16 saakka. Imurointia ja paikkojen järjestelyä, ruokakaupan kautta postiin ja sieltä kiireen vilkkaa kotiin. Kuori odotti pöydällä sen aikaa että purin kauppakassin sisällön kaappeihin ja lämmitin ruoan. Pojan asetuttua syömään, nappasin kuoren käteeni ajatuksenani avata se siinä.. mutta ajatus kuoressa mahdollisesti sisältävästä syötävästä herkusta sai minut siirtymään pois pojan valvovien silmien alta... ;)


Kuoresta löytyi odottamaani syötävää herkkua, 
ihana Rowan Knitting and Crochet Magazine 49 
ja itse tehty kaunis kortti

Ihana rosa teemainen lähetys, kiitos kuuluu jälleen Snylle!

Pikaselauksella lehdestä löytyi muutama kiva malli, niistä kuvia yllä. Seuraava seulaus tuottaa varmaan lisää.. kunpa siinä samalla putkahtaisi aikaa opetella englanniksi neulomiselle ja virkkaamiselle :) ja ylipäätää käsitöille. Vaan höh.. lääkelaskennan tenttiin on harjoiteltava... Pitäkää peukkuja että menisi läpi!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Nopeastipas tuo paketti tuli perille. Piti olla ekonomilähetys joka vie ainakin pari päivää ennenkuin on perillä. Mutta nyt toimi Posti-Pate ihan päivässä. Toki tämä vaihtoehto on mielekkäämpi kaikesta huolimatta, ihanaa on yllättää paketilla ystäväänsä. Peukkuja pidän - tentti menee läpi! Hyvää viikon jatkoa. t: sny:si