27.3.2012

Mieli hyvää

Matonkude jakoi hyvää mieltä ja haastoi minutkin siihen jo jokunen päivä sitten. Koska olin (laiska?) opiskelu ja näyttökoe huuruissa niin en ole blogia jaksanut päivitellä. Ja silloin tuntuikin ettei mikään tuo hyvää mieltä, ahdisti ja ressasi koko työ/koulu/näyttö.. onhan tätä jo kestänytkin kuusi viikkoa.. Mutta nyt tältäerää se alkaa olemaan ohi ja voin hyvällä omalla tunnolla keskittyä muuhunkin.

Asiat, jotka tuottavat minulle hyvää mieltä ovat mm.:

Oleminen.
Olla tekemättä mitään erityistä, pohdiskella, tyhjentää ajatuksia, elostella, olostella sen ku vaan. Varsinkin viime aikoina mielenterveyskuntoutujien parissa työskennellessä tämän olen kokenut tarpeelliseksi.

Hiljaisuus.
Liittyy pitkälti edelliseen. Kuuntelen vain itseäni, ilmastoinnin huminaa, liikenteen, rappukäytävän ja naapuruston ääniä. Tämä kuuntelu ei varsinaisesti ole kuuntelua.. huomaan ne vain tai sitten en, en kiinnitä niihin mitään huomiota. Pitäisiköhän minun alkaa joogaamaan...

Kevät.
Auringon valo kimmeltää valkeassa hangessa, kuin lumessa olisi kristalli ja timatti hippuja. Aurinko alkaa lämmittämään viikkoviikolta enemmän ja luonto herää hiljalleen.

Kesä.
Lämpö, luonto, valoisuus, grillaus, kevyt vaatetus.

Syksy.
Iltahämäryys, kynttilän valo, ruska. Muistutus talven taas tulevan.

Talvi.¨
Lumi narskuu kenkien alla kirpakassa pakkassäässä, lumilyhdyt, mäenlasku.

Vasta siivottu koti.
Se tunne kun asetut istumaan kahvi kupposen äärelle, juuri siivotussa kodissa. Siinä samalla levähtäen ja ehkä pullaa maistellen.

Käsityöt.
Hermot lepää (tai sitten ei...) kun saa nitkutella ja touhuta milloin mitäkin.

Sisustus.
Tämä into koittaa keväällä.

Suunnittelu.
Osaksi liittyen edelliseen, mutta muutenkin olen kova suunnittelemaan asioita.. pitkäänkin. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, niinhän sitä sanotaan. Nykyisin vain pitäisi joka kerta muistaa kirjoittaa suunnitelmat ylös...


"Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen)."


Hyvää mieltä kaikille!

Haastan hyvän mielen jakoon:
Ja... SNY ;)
(SNY, jos et blogia omista tai et sinne paljastumisen pelossa uskalla kirjoittaa niin laita vaikka tähän kommentoimalla.)

5 kommenttia:

Hansu kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Otan vastaan! :)

Näppi kirjoitti...

Samoin, kiitos haasteesta. Otan vastaan. :)

Näppi kirjoitti...

Haasteeseen vastattu ;)

Lettu kirjoitti...

Nyt on haasteeseen vastattu :D
Hyvää Pääsiäistä!

KevätSny kirjoitti...

Kiitos haasteesta. Minulla on blogi ja haluan tämän sinne laittaa, joten laitan sen sitten kierroksen loputtua ;)