20.3.2012

Se on täällä

Maaliskuun paketti SNYltä.
Ihanan prinsessamaista vaaleanpuna-valkoista villalankaa,
fame trendiä siniharmaana, harmaja kortti kokoelmaani,
tummaa suklaata appelsiinillä ja palmikkopuikot.

Kiitos SNYlle kivasta paketoista!

Suklaa on puoliksi tuhottu tätä kirjoittaessa ja kovasti kutkuttaisi aloittaa jotain prinsessalle tuosta langasta.. mutta mitä? Vauva juttuja kun on vähempi tullut neulottua. Taidanpas ravelryn ihmeellisestä maailmasta etsiskellä ohjetta josko löytyisi. Riittäisiköhän lanka pikkoiseen hihattomaan mekkoon... Hassua, tuohon lankaan jossain nettisivulla (ravelry?) törmäsinkin ja mietin että tuota voisi kysyä paikalliselta kauppiaalta. Eipäs tarvikaan kun sny luki ajatukseni ;) Fame trendiä olen joskus jollekin lähettänyt ja ajattelin itsellenikin sitä hankkia mutta kun tuota neulomatonta lankaa piisaa niin olen yrittänyt olla ostamati.. (Kunpa saisin tuhottua tuota varastoa ja hankittua lankaa vain silloin kun on suunnitelma mitä siitä tehdä.. Nämä erilaiset vaihdot on sitten eri juttu, silloin saa tulla suunnittelematonta lankaa!) mutta sny pelasti tässäkin asiassa minut ja pääsen kokeilemaan tätäkin lankaa, vaikkei selvää suunnitelmaa sille olekaan, ehkäpä ne sukat. Palmikkopuikot pääsee kenties jo piakkoin käyttöön, neulon prinsessalle peittoa johon suunnittelin neulovani reunoille palmikkoa.. saapas nyt nähdä.


4 kommenttia:

Matonkude kirjoitti...

Kivan paketin olet saanut =D
Ompa snysi osannut lukea ajatuksiasi tosiaan.

Hempeä lanka on varmasti oivallinen prinsessajuttuihin.

KevätSny kirjoitti...

Mukava kuulla, että paketti miellytti. Jos löydät kivan mallin tuolle vauvalangalle, eikä sitä ole tarpeeksi, voin käydä hakemassa lisää, niin saat prinsessalle tehtyä jotain kivaa =)

Näppi kirjoitti...

Mulle oot lähettäny fame trendiä vihreäsävyisenä.... :D Se on pitkin kevättä huuellu kaapista haluavansa huiviks.

Näppi kirjoitti...

Oivan palakinnon keksit mulle, kiitos kovasti. Hiukka kiirusta ollu, joten enpä oo ehtiny selailemaan vielä ravelryyn. Mulla oli kyllä jo ajatuksissa Tikrun Helmi, mutta sen saakin suomeks vaan titityyltä ja se oli enkuks ravelryssä. Mulla ei tuo enkku oikeen sujuvasti taivu, joten pitäydyn mieluummin suomalaisissa ohojeissa. Ilimotan kun soppeli ohoje löytyy.