7.8.2012

kun mikään ei innosta...

Muutto on hoidettu pois alta, jo kesäkuussa ja siltikään ei ole tavarat löytäneet paikkaansa. On vain jotenki lopen kyllästynyt muuttoihin... Vuosi on edellisestä muutosta aikaa. Mutta nyt sanon että tähän jään enkä hievahdakaan mihinkään. Tapettikaupoilla ollaan pojan kanssa käyty katselemassa uusia tuuli, josko nyt ainakin pojan huone saataisiin uusituksi, ennen joulua..

Muuton aikaan sitä kuvitteli että muutetaan siivottuun asuntoon, vaan toisin kävi. Itse jouduin jynssäämään entisten asukkaiden jättämät sotkut, eikä mikään pikku homma ollut se. Sillä kai noi omat tavarat on vielä laittamatta paikilleen.

Käsitöitä en ole tehnyt koko kesänä, langat, puikot, koukut ja ufot on vielä pakattuna. Ja enkä tähän sekasortoon ole halunnut lankojani levittää. Käsitöiden aika on kun kaiken olen saanut järjestettyä.

Kesä on muutenki ollut omalla kohdallani raskas. Juuri kun pääsen huokaisemaan ja ajattelemaan että kyllä tää tästä, niin eiköhän tule vielä jotain aivan paljon pahempaa eteen, läheisen ihmisen sairastuminen vakavasti. Kyllä olivat elämäni raskaimmat viikot odotellessa testien tuloksia ja lopulta lääkäriltä kuullessa diagnoosin. Kolmeviikkoa olen sairaalassa jokapäivä istunut monta tuntia, muutakin tekemistä olisi kyllä vaan kun mikään muu ei innosta.. on vain halu olla tukena toiselle.

Kun nyt saisin aikaiseksi siivottua, pojan syntymäpäivät lähestyy uhkaavasti ja leipoakin pitäisi jaksaa.

Piristykseksi lähdin taas mukaan syksyn sny kierrokselle.


Blogissanikin tapahtuu pieniä muutoksia pikku hiljaa, aloitin nimen muutoksella... myöhemmin lisää.

Toivottavasti teidän kesä oli parempi!

4 kommenttia:

Matonkude kirjoitti...

Kivaa kun lähdit sinäkin taas kierrokselle mukaan =D

Muutto on hyvin hyvin voimia vievää tiedän!!
Tähän taloon muutto oli elämässäni 19.

Anonyymi kirjoitti...

Uusi SNY:si täällä kurkkimassa ja suunnittelemassa, yllätyksiä ja haasteita punomassa. Jos SMART posti käy, laitatko Emon kautta tietoja. Ollaan kuulolla...

Täti Monica kirjoitti...

Täällä ei ole tuota smart-automaattia :( Mutta toki voit lähettää sen kautta normaali postiin. Laitoin emolle tiedot.

Ollaan kuulolla :) Pitääkin viikonloppuna päivittää blogia.

Täti Monica kirjoitti...

Viikonlopun blogipäivitys venähti läheisen sairauden vuoksi :( Keräilen voimia.