11.9.2012

Posteljooni on hoitanu hommansa

Posti on kulkenut hyvin ja joutuisasti mutta vastaanottaja ei ole kerennyt paljoa posteihin paneutua. Pahoittelen tätä SNYni, tällä hetkellä en vain pysty/kerkeä olla kovin aktiivinen täällä.
 
Tälläkin kertaa kuvaton postaus, kamera ei ole vielä palannut kotiin. Mutta nyt asiaan:
Viime viikolla saapui kuori snyltä, josta paljastui ruutuvihko, piirustuspaperi ja värikynät, lisäksi ensimmäisestä tehtävästäni palkinnoksi silmukkamerkit. Kiitos näistä :)
 
 edit: kuvasta puuttuu piirustuspaperit (lahjoitettu)
ja silmukkamerkit unohtu kuvasta kokonaan
 
Ja sitten.. toinen tehtäväni ja haaste on pitää vihko, paperit ja kynät lähelläni tai antaa jollekin, jota haluan muistaa. Hmm.. mä olen hirmu huono piirtämään ja luonnostelemaan, en ole siinä suhteessa luova että tekisin omia malleja ja kuvioita :( Haluaisin olla taitava piirtäjä, mutta sitä en vain ole tehnyt sitten... 20 vuoteen..
Oli kyllä yksi juttu jonka halusin piirtää..
läpi,
eli huijasin!
 
Kunhan saan sen väritettyä ja jollain tapaa jatkettua, niin kuvaan sen ja laitan näkyville.. jos kehtaan. Ja jos vain aika antaa myöten. Eli en uskalla luvata mitään... Opiskelu, huolet ja muu elämä vie minun voimiani tällä hetkellä paljon. Mutta niin, päätin että ruutuvihko pääsee joka tapauksessa "luonnostelu"käyttöön, yritän piirtää mutta pääasiassa lehdistä leikkaa liimaa vihkona. Laitan sinne kaikkea mikä minua miellyttää. Piirustuspaperit annan taitavalle piirtäjä ystävälleni, mutta kynät jää minun ja pojan käyttöön. Onkin ollut tarkoitus hommata uudet värikynät :)
 
Tänään rovaniemeltä palatessani kotiin postilaatikossa odotti pullea snyn lähettämä kirje. Sieltä löytyi pinkkiä (4627) smart lankaa kaksi kerää. Hieno juttu että olit hoksannu kääriä langat pahviin, ohuemmaksi keräksi niin säästit postikuluissa. Ei haittaa yhtää, minulla on kerijälaite. Saapas nähdä päätyykös nämä kerät niihin tossuihin. Nimittäin minulla tuli tästä langasta ja väristä mieleen veljen tyttö, joten saattaa olla että jotain vauvamaista pukinkonttiin syntyy... Ai niin, ajatuksissani oli etten tee erikseen pohjia niihin tossuihin. Ennemmin niin että ne on kun villasukat, mutta tossun malliset.
 
 
Kiitos langoista, väri tosiaan on ihana!
 
Niinhän se on että suunnitelmia voi aina muutta :) Voithan kokeilla josko se alkuperäinen suunnitelma kävisi toteen myöhemmin.
 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, sait paketin! Olen itse neulonut suoraan "pahvilta", mutta kerijälaite tekee asian helpommaksi. Ajattelin, että ruutupaperilta on helppo tehdä kirjoneuletta, kun silmukat on valmiina...laitan lapset aina piirtämään ruutupaperille toivomansa kuvion... Hienoa, jos löysit langalle mukavan käyttökohteen! Villan lämpöisin ajatuksin, SNY

Matonkude kirjoitti...

Kuvattomanakin kivasti sanallisesti kerroit muistamisista.
Eihän me täältä karata ja sinua muistamatta jätetä vaikka annatkin aikasi ja energiasi sinne omaan arkeesi. Bloggaushan on vain harrastus :)

Voimia kuitenkin ja roppakaupalla hyvää mieltä!

Red Dragon kirjoitti...

Kunpa itsekin olisi pakettien suhteen yhtä kekseliäs.