1.10.2012

Onni alkaa lämpimistä jaloista

SNY on jo tällekin kuulle laittanut postinjakajan töihin. Tänään saapui kirjekuori, jonka sisälle snyni oli sujauttanut yhden väritä ja kokkaa lehtisen, kaksi sukkaohje lehtistä, kolme paria kertakäyttöhansikkaita ja kortin. Kiitos sny näistä.

Epäilen suuresti tuleeko minulla sormikkaita neulottua  (ne ainoatkin lojuvat ufona jossain, paria vaille valmiina... ne kyllä olisi kiva saada valmiiksi, ja käyttöön.. mutta sormien neulominen ei vain innosta...) mutta toki näille muuta käyttö löydän :) Viimeksi eilen mietin että täytyy muistaa ostaa tuollaisia hansikkaita hiusten värjäys puuhiin, niistä väripakettin mukana tulevat hanskat on.. sanonko mistä... Sukkalehtisissä on paljon ohjeita mitkä innostaisi.

Saapa nähdä kerkeänkö siitä mitään neulomaan tälle talvelle. Oma aika tuntuu olevan kortilla.. ja sanoisinko näin nätisti että hermoja rassaa ja välillä vetelen hiuksia päästä... Aika täällä kuluu opintoihin, omaishoitajana olemiseen ja oman poikani kanssa, kun pahin kiire ja hoppu alkoi pikkuhiljaa tasaantumaan niin minä itse sairastun pahaan flunssaa ja sen jäljiltä yskä mursi kylkiluuni. Lääkäripoju määräsi vahvoja särkylääkkeitä, lepoa ja tukea kylkeen. Lääkkeiden viedessä pahimmat kivut jo kerkesin iloita miltein terveenä olemisesta ja vapaasta viikonlopusta ihan omillani.. mutta makasinkin sitten sohvanpohjalla vatsataudissa... Särkylääkkeet sai jäädä, epäselväksi jäi johtuiko niistä vai olinko saanut pöpön. No nyt on kylki parantunut miltei kokonaan ja selviän ilman lääkitystä, mutta yskää on vielä..

Koulun puolesta on tekemistä yhtä sun toista.. ihan liian paljon yhtä aikaa, mitään ei kerkeä rauhassa keskittymään tekemään vaan kaikki pitää tehdä ns juosten kustusti, en tykkää yhtään :( Kun jotain teen niin haluan tehdä ilman hoppua ja kiirettä, ja kunnolla.
Ja sitten tää omaishoitajana oleminen... sanon suoraan, en suosittele. Ainoa kiitos siitä kaikesta on vain nurinaa ja kitinää ja sitä kuinka asiat pitäisi hänen mielestä mennä.. ja minähän teen tietenkin kaiken väärin... ja minullahan ei omaa aikaa saisi olla, kaikki liikenevä vapaani pitäisi käyttää häneen.. Oma koti, lapsi ja kouluni kärsii jo tilanteesta... aaaa, niin ja minä itse. Tästä aiheesta voisin avautua enempikin mutta en täällä..

Käsitöille ei siis ole ollut aikaa pitkiin aikoihin.
Viime kuussa snyn lähettämät langat sain kerittyä, jonkinlaista suunnitelmaa niille langoille olisi.. taitaa kaivata värikaveriksi jotain tyttömäistä... Saapas nähdä. Kunpa nyt kerkeisin edes jouluksi neulomaan niistä pikkuiselle.
Ja se toinen projektikin on puissa.. Vasta eilen sain otettua tossuohjeen nokkani alle, etsin koukun muuttopakkauksista (kyllä, ne on edelleen purkamatta!) ja aloin virkkaamaan.. purin ja aloitin alusta, purin ja aloitin alusta, purin ja... jätin virkkauksen.. (se kun vain on niin rumaa jälkeä) etsin uuden ohjeen, neulottavan version.. mutta innostus katosi kuin tuhka tuuleen.. josko se tästä, joku kaunis päivä...

Niin, kamera on kotiutunut. Kuvaan viime kuun snyn lähetykset loppuviikon aikana ja lisään edelliseen postaukseen.
Posted by Picasa

4 kommenttia:

ullapulla kirjoitti...

kaupoissahan myydään semmosia kertakäyttöhanskoja(puuteroituja/jauhotettuja)olikohan 100 parin tai kappaleen paketeissa. Minä ostin semmosen, kun ne hanskat on miljoona kertaa parempia kuin ne väripakettien mukana tulevat superisot kökkö hanskat... ;)

Täti Monica kirjoitti...

Juuri niitä on tarkoitus ostaa, mutta koskaan kaupassa käydessä en muista.. viimeksi tänään ne unohtu.

Red Dragon kirjoitti...

Todella kivan paketin olet saanut!
Itse toivon, että saisin joskus omaa aikaa.. Tai no, pidänhän mä omana aikana sitä, että jos kerkeän ompelemaan hieman.. mutta olisi se ihanaa, jos isäntä lähtisi tyttöjen kanssa käymään jossain..

Sairastelukaan ei ole kivaa :(. Meillä eka kirppusirkus, minkä jälkeen tosiaan mahatautiakin.. Nyt vain odottaa, että kuka laattaa seuraavana..

Weba kirjoitti...

Jaksamista sinne!
Nyt riittää ohjeita neulottavaksi kun vain aikaa löytyy.