1.4.2013

Ilmainen mainos

Jaetaan postilaatikkoon useita kertoja viikossa. Niitä kertyy kotini pöydille ja tasoille, mihin tahansa minne saan laskettua ne pois käsistäni. Ajattelen että luen ne jossain vaiheessa kun on aikaa. Jossain vaiheessa huomaan että ilmaisia mainoksia on joka paikassa ja ne alkavat ärsyttämään. Kerään ne samalla joitain selaillen, jos niistä jotain kivaa löytyisi... Lopulta kaikki on yhdessä isossa kassassa ja nostan ne koriin jossa on jo aiemmin kerättyjä ilmaisia mainoksia. Pitäisi viedä jo keräykseen. Pitäisi ja pitäisi.. mutta nyt en ehdi. Ja sinne ne unohtuu, kunnes taas keräilen ilmaisia mainoksia pöydiltä ja tasoilta ja laitan ne koriin. Nyt se on täynnä, ilmaiset mainokset ei pysy siinä enään vaan osa valuu laittialle. Murisen ja kerään lattialle valuneet ilmaiset mainokset pussiin ja otan asiaksi viedä kaikki heti keräykseen. Korin sangat nitisten kävelen keräyspistettä kohti. Kuulostaa siltä että sangat eivät jaksa enää kantaa ilmaisten mainosten taakkaa ja mietin että seuraavalla kerralla vien ilmaiset mainokset aiemmin keräykseen. Tykkään tästä korista enkä halua sen sankojen hajoavan.
 
Tämä toistuu useamman kerran, kunnes kannan koria pohjasta pidellen.
 
Miksi paperimainonnasta ei voisi luopua? Jos laittaisin EI MAINOKSIA tarran postilaatikkooni niin pääsisin helpommalla. Mutta sitten en saisi kaupunkilehtiäkään joita tykkään lukea silloin tällöin, kun sanomalehtiä kun ei tule, enkä tilaa.
 
Mainontaa on myös sähköisenä. Sähköpostiin tulee jokapäivä jotain. Enää ei sekään riitä vaan nettiä selaillessa ilmaiset mainokset suorastaan hyppäävät silmille, onneksi tähän on olemassa estot, mutta kaikkiin sekään ei näytä tehoavan. Facebookissa ilmaisia mainoksia vasta onkin, tykkää ja jaa -voita sejase. P..kan marjat sanon minä, minähän en ilmaiseksi ala mainostamaan kenenkään firmaa. Nih!

Ei kommentteja: