31.8.2013

Kurre aamupalalla

Istuin terassilla nautiskellen aamukahvista ja hiljaisuudesta. Muutaman auto silloin tällöin huristeli ohi, mutta selvästi liikennettä oli arkipäivään verrattuna vähemmän. Haaveilen omasta talosta syrjäisemmällä paikalla.. liekkö koskaan sellaista saan. Puun oksat heiluivat ja jäin katselemaan kuka siellä piileksii. Ensin naapurin pihapuusta lensi harakka katolle ja jäi katselemaan minua kohti. Liekkö samainen harakka joka aiemmin kävi koputtelemassa terassillani. Onneksi oli puolukkarasiani kansi tiiviisti kiinni... Harakke lennähti menojaan minun noustessa hakemaan lisää kahvia.
 
 
 
 
Tulin höyryävän kahvikupin ja kameran kanssa ulos, istahdin tuolille ja jäin ajatuksiini. Mitä sitä tänäpäivänä touhuaisi. Sny salaisuuksia, siivousta, kokkailua ja leipomista.. puolukoiden putsausta ja pakastamista... Osallistuakko sukkasatoiluun vai eikö.. Ja taas heilahteli puun oksat.. ja tällä kertaa orava heilutteli oksia hyppelemällä oksalta toiselle, evästä etsien. 
Jäin seuraamaan kameran zoomin kautta kuinka kurre nakerteli käpyjä, muutaman kerran eväspala tipahti käpälistä maahan. Kurre tähyili alas.. otti joka kerta uuden kävyn ja jatkoi syömistä noin neljän metrin korkeudella.

Ei kommentteja: