27.9.2013

Lukemista


Pitkästä aikaa hankin lukemista. Ihan omaksi ostin koska minun tapani lukea on varmaan hataimmasta päästä. Luen yleensä vain nukkumaan mennessä, joskus kerkeän lukea muutaman sivun ja aika useasti vain aukeaman kerralla ennen nukahtamista.

Paula Tillin kirja Toisin, Minun Asperger-elämäni
kertoo Paulan elämästä, kuinka hän asiat kokee ja näkee,
toisin kuin me joilla ei ole Asperger ominaisuuksia.
Kiinnostuin kirjasta jo ennen kuin se tuli myyntiin, ja päätin sen hankkia koska perheeseen kuuluu Asperger ominaisuuksilla ja diaknoosilla oleva poika. Kirjan luettua ehkä ymmärrän enemmän pojan tapaa ajatella ja käsittää asioita. Toivon että poikanikin jossain vaiheessa lukisi kirjan, ehkä se auttaisi hyväksymään itsensä sellaisena kuin on, välittämättä muiden piikittelyistä.

Koska halusin jotain erilaista luettavaa, päätin ostaa myös Katan pillerinpyörittäjän. Pokkarina tottakai, pidän pokkareista. Ne on helppo laittaa eteenpäin ja ne ovat kovankantista kirjaa edullisempia. Katan kirjoja en ole aiemmin lukenut. Hankin tämän koska halusin jotain erilaista luettavaa.
Posted by Picasa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoisilta vaikuttavat molemmat kirjat. Ensimmäinen on itselläkin luettavien listalla, kun vain joskus malttaisi istahtaa lukemaan. :)

-SNY-