8.11.2013

Perjantai kuin märkärätti


Kintaan kokoisia "hiutaleita" sateli taivas sakeana, läsähtäen tuulilasiin kuin märkärätti. Juuri kuin kaivoin kännykän taskusta kuvatakseni valtavat räntähiutaleet sade alkoi muuttaa muotoaan. Siitä se pikkuhiljaa vetistyi entisestään ja lakaten kokonaan. Pihalla olisi lumipallolunta kolattavana, mutta ei inosta, ei sitten yhtään. Kauppaankaan ei huvittanut mennä.

 
Jonkin aikaa postia selaillen ja asiakaspalveluun puhelimessa jonottaen, tuli viesti saapuneesta paketista. Tämä viesti sai mielen virkeämmäksi ja kaupassa käyntikin innosti nyt huomattavasti enemmän ;) Samalla reissulla hoitu kauppareissu, hesen herkkujen ja saapuneen paketin haku.

Kolmas, eli marraskuun ja samalla toiseksi viimeinen sny paketti. Kohta tämäkin lysti on ohi ja ajatukset siirtyy miettimään kevään snykierrosta, onkohan sellainen tulossa. Jaksaako emo vielä jatkaa vai heitätkö pestin jollekin muulle hoidettavaksi?

Marraskuun paketista löytyi pallasta kolmen kerän verran, koiralle herkku, pähkinä rusina papaija sekoituspussi, punaisia tuikkuja ja eväskassi. Pallasta en ole aiemmin kokeillut, mitähän siitä tekisin? Neuleplääh ei nyt ota loppuakseen, sukkasatoon en saanut ainuttakaan paria valmiiksi. Mutta kolmet parittomat kyllä :) Nyt on yhdelle parittomalle pari tulossa ja sitten puikoille hyppää lahja sukat jotka olisi kova aikomus valmistua ajoissa pukinkonttiin. Toisetkin olisi pukin konttii menossa mutta.. epäilen suuresti kerkeänkö, kirjoneuletta ja ohjekin sille on vielä ostamatta :/
Mutta niin tuo paketti, se on kiva! Hyvin toteutit taas toiveeni ;) Kiitos!

 
p.s. se piha on edelleen kolaamatta...

6 kommenttia:

Matonkude kirjoitti...

Pallasta :)
Se on sitten ihanaa neulottavaa!

Anonyymi kirjoitti...

Onpa siellä jo talvista! :)
Vielä yhtä pakettia olis tämä kierros vajaa. Onko mitään toiveita joulupakettiin? ;)
-SNY-

Monica kirjoitti...

Lunta on tullut, mutta vettä heti perään joten siinä se on kinttaalla pysyykö maassa kauaa. Olen mä lumiukon saanut koiran kanssa aikaiseksi pihalle :)

Eipä taida olla mitään erityistä toivetta. Menisikö sulla pasmat sekasin jos sanoisin ettei lankaa? :D Ei vaineskaan, saa sitä laittaa, vaikka on mulla kyllä lankavarastossa ylitarjontaa ilman suunnitelmia.
Jotain kässäkirjoja olen kuolannut, mutta suurin osa niistä menee yli kk budjetin, esim. virkkurin kirja. Mutta jos löydät esim vaikka "24 Snowflakes in Tatting", "Easy Tatting" tai "60 Crocheted Snowflakes" kirjan. Tai vastaavan suomenkielisenä. Lumihiutaleita olisi kiva virkkailla.
Ja koukkuamisohjeet kiinnostais ja sellainen pyörökoukkuamiskoukku olis tarpeen, vaikka kokoa 3 - 4. Jos mitään näistä et pysty toteuttamaan niin taatusti jotain muuta kivaa keksit :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Katsotaan, mitä noiden pohjalta keksin. :) Ei mun pasmat onneksi noin vähästä mene sekaisin. ;) Voin hyvin olla laittamatta lankaa, jos sitä on jo muutenkin riittämiin.
-SNY-

Red Dragon kirjoitti...

Todella ihanan paketin olet saanut.

Tuosta keväästä en vielä tiedä. Jos halukkaita emännäksi löytyy, niin voinhan minä pestinkin eteenpäin antaa :). Mutta jotain suunnitelmia saattaa olla jo mielen päällä, mutta niistä sitten viimeistään joulukuussa.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis paketti, erinomaista lankaa!