12.12.2013

Sukkainen

 
Joulukuun sny-paketti on täällä, ja se on ihana!

 
Snyn neulomat sukat, kaksi isoa piparimuottia, valkosuklaata,
pähkinäsekoitus, toivomani lumihiutalevirkkausohje-lehtinen ja kaunis kortti.
 
Vasta tuherrettuani pienen pieniä pipareita ajattelin että taidan seuraavalla kerralla tehdä isoja pipareita, alko sen verran tympimään se näprääminen.. Suklaa on mulle uusi tuttavuus, hyvää on. Pähkinät säästän (ehkä...) Rocky Road -suklaan leivontaan, ohjeen keksit korvaan pähkinöillä. Olen kaipaillut pitkään lumihiutalevirkkausmalleja, ja nyt niitä sain. Ja oih, sukat, ne on ihan varmasti sopivat. Mallailin niitä jalkaa vasten mutta en ole vielä kokeillut kun en raaskinut hikisten sukkien päälle niitä laittaa.
 
Olen niin onnellinen näistä, kiitos paljastunut sny:ni Nepsu!

4 kommenttia:

Red Dragon kirjoitti...

Ihana paketti!

Nepsu kirjoitti...

On kyllä haikeaa, että tämä oli viimeinen paketti. Sulle on ollut mukavaa kasailla paketteja. :) Laitahan kuvia sitten, kun saat lumihiutaleita tehtyä. Hieman silmäilin ohjeita, mutta täysin ei tekniikka mulle auennut.

Monica kirjoitti...

Juu, itselläkin menee jokin aika kun opettelen lukemaan kaaviota, mutta uskon että kun alkuu pääsee niin alkaa humma sujumaan. Josko jouluviikolla pääsis kokeilemaan kun saa nää muut kiireet pois alta. Ois kiva tehdä noita oikein paljon ja sit koota niistä vaikka paneeliverhot. Mutta jos nyt aloittais muutamasta leijailevasta hiutaleesta...:)

Osakainen kirjoitti...

Hieno paketti.