28.2.2014

Synttäripostia


Kiitos SNY muistamisesta!
 
Se ensimmäinenki postikortti on saapunut, kiitos siitäkin.
 
Täällä on ollut sekavia ajatuksia, suurta surua, iloa ja taas surua. Isäni on nukkunut pois, minusta tuli toisen kerran täti pienelle tytölle ja mummoni nukkui pois, kaikki tapahtui viime viikon aikana. Joten on aika takki tyhjä olo ja tässä samalla pitää hoidella hautajaiset, perunkirjoitukset, asunnon tyhjennys ja myyntiin laitto, samoin auton myynti.. Paljon on asioita soitettavana ja laukottavana.
 
Keittiön remppakin on kohta tulossa eteen.. mutta onneksi sen huolehtii asentaja, kunhan itse vain kerkeisin laittaa maalia ja tapettia ja pyytää sähkömiestä käymään siirtämässä pari pistorasiaa ja asentamaan uuden työvalaisimen. Liesituuletin on vielä valitsematta... Samoin tiskikone.. ei vaan jaksa nyt niitä miettiä. Muita asioita nyt vain suoritan, ja sitten jälkikäteen mietin mikä asia on hoidettu ja mitä piti seuraavaksi hoitaa.
 
Kovasti neuloa ja virkatakin haluaisin, mutta ei ole aikaa. Nytkin olen iltavuoroon valmistautumassa. Blogiakin haluaisin laittaa uuteen uskoon ja päivittää, mutta se saattaa nyt jäädä tuonnemmaksi. Ehkäpä yövuoron hiljaisina tunteina saisin jotain tehdyksi. Onneksi ensiviikko on työnpuolesta löysempää, enemmän vapaita ja lomapäiviä kuin työpäiviä, jos sitä kereisi vähän levähtämäänkin ja ottamaan kutimet tai koukun käteen, terapiaksi.

6 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Lämmin osanottoni ja samalla onnea uudesta elämästä. Sinulla on nyt elämää sen kaikissa vivahteissa. Yritä pitää myös itsestäsi huolta.

SNY 2014 kirjoitti...

Otan osaa ja toivon sinulle voimia tähän tilanteeseen, jolloin moni asia ympärilläsi on muuttunut. Ehkäpä käsityöt auttavat välillä, että saat henkistä lepoa ja omien akkujen latausta. Toivoo SNY ystäväsi.

Monica kirjoitti...

Kiitos teille <3

Red Dragon kirjoitti...

voimia suureen suruusi <3.
Muistat huolehtia itsestäsikin <3

Päivikki kirjoitti...

Usein elämässä kaikki tapahtuu samaan aikaan. Voimia ja jaksamista siulle ja perheellesi.

orvokki kirjoitti...

Aika sanatamoksi menin kun luin tapahtuneista asioistasi.
toivon sinulle voimia kaiken keskelle.Osaanottoni suureen surusi