10.2.2014

Valintoja...

Vuosia olen haaveillut ja tuskaillut huonon, toimimattoman ja aikansa eläneen keittiön kanssa. Aina tuli jokin asia mikä meni keittiön ja omien haaveiden eteen. Ja nyt.. no, mä vain otin ja päätin.. nyt jos en sitä laita niin en saa sitä laitetuksi ikinä. Haaveiden toteutuksen aika! Keittiö uusiksi.

Nyt olis valittavana tapetti ja siihen passeli maali.

Kaapin ovet tulee olemaan valkoiset, puunsyy kuviolla, välitila hopean harmaa ja taso tumman ruskea. Tapetti tulee välitilan ylle, avaralle seinälle jolle tulee vain liesituuletin ja nurkkaan jääkaappi. Ensin meinasin maalata seinän valkealla, mutta sitten tuumailin että näyttäisi liian.. kliiniseltä hopean harmaan välitilalevyn kanssa joten kaipaa jotain pehmennystä.. ja tässä on tämän päivän saldo tapettiliikkeessä vierailulle. Osatappa päättää!

Kuvassa värit ei oo ihan niin kuin luonnossa, kiitos kännykkäkameran, mutta sinnepäin.


Jännä juttu kuinka mielipiteeni voi muuttua moneen kertaan.. Liikkeessä tuo eka tapetti näytti kivalta, ja kotona liian tummalta. Tuon tekstitapetin olin jättämässä laskuista kokonaan pois, mutta myyjä kehotti ottamaan senkin mukaan.. ja nyt se kilpailee tuon keskimmäisen kanssa. Muut seinät maalaan joko valkoisella tai harmahtavan valkoisella.


3 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Ei helppo valinta, mutta uusi keittiö ihana ajatus :) Minusta näyttävät kaikki hienoilta.

Anonyymi kirjoitti...

Harmaa on hyvä valinta keittiöön. Sen voin sanoa kokemuksesta. Meillä on myös harmaat kaapin ovat ja välitilakaakelit. Tasot on mustat - ei ihan yksiväriset. Olen ollut tosi tyytyväinen. Terveisin SNY ystäväsi.

Monica kirjoitti...

Mäkin mietin ensin harmaita ovia, mutta keittiö on pieni niin suosin valkoista. Väriä sitten tasoon ja sitä harmautta välitilaan. Tapetiksi valikoitui tuo ykkönen. Ja nyt pitäis osata valita liesituuletin...