18.3.2014

Sny Maaliskuu


Eilen saapui paketti snyltä. Paketin sisällön kuvaaminen tuotti jonkin verran hankaluuksia.. syyn siihen näette kuvassa oikealla.. Tuota tilannetta ennen yritin tällätä kuvattavat aurinkoiseen paikkaan sohvalle, mutta karvainen ystäväni oli sitä mieltä että yksi lankakeristä olisi hänelle. Pitää kai alkaa neuloa hälle joku lelu, huovutettavasta langasta lieneen parhain siihen tarkoitukseen. No, siirsin paketin sisällön toiseenpäähän sohvaa ja komensin koiran pois niiden kimpusta. 

Paketista löytyi myssyjä ja asusteita -lehti, 4 kerää fabelia, pääsisäiseksi ruohoa, addin puikkomitta jossa kätevästi piskuinen terä langan katkaisuun. Lehtisestä löytyi ainakin lastenpipoja joita voisi neuloa, nuo fabelit ei oikeasti ole noin siniset vaan petrolia, kännykän kamera taas käytössä.. sillä kun on niin helppo siirtää kuvat koneelle, tai siis tonne pilveen ja sieltä ladata koneelle jos haluaa. Erillisiä piuhoja tai muistikortteja ei tarvi. No mutta, takaisin tuohon paketin sisältöön :) Pääsiäisruohot olin jättänyt olohuoneen pöydälle.. ja tämä karvainen ystäväni oli ne siitä itselleen ottanut töihin lähdettyäni. Poikani oli herättyään pelastanut loput.. osan karvakamu oli popsinut suuhunsa. Nyt tässä jännätään mistä päästä alkaa ruoho kasvamaan ;) 

Kiitos SNYlle paketista! Nyt kun keksisin mitä aina ihanaisista fabeleista neuloisin. Tai no, viime aikoina en ole neulomaan ehtinyt. Tätä muuta puuhaa on täällä ollut ihan kiitettävästi, siinä määrin että kun levähtämään pääsen niin muuta ei jaksa kuin vain olla ja katsoa tv:tä kumminkin sitä katsomatta.. tiedättehän, sillälailla "aivot narikassa"?

3 kommenttia:

SNY 2014 kirjoitti...

Kiva kun miellytti myös muita perheenjäseniä. Aurinkoisin terveisin. SNY-ystäväsi

Red Dragon kirjoitti...

Ihana paketti.

Satu kirjoitti...

Tosi kivan paketin oot sinäkin saanut :-)