1.7.2015

Laina tikku

Isoja suuria asioita.. paljon on tapahtunut. Ehkä isoin asia on se kun uskalsin ottaa velkaa lisää. Heilan kanssa päätettiin laittaa oikeasti hynttyyt yhteen joten molempien omat asunnot päätettiin laittaa vuokralle ja itse muutettiin toiseen omaan.. vai onko tämä nyt sitten kolmas.. No joka tapauksessa naapuri kunnasta löytyi sopiva talo ja halli, johon ihan varmasti mahdumme lapsineen ja projekteineen. Itse talossa reilu 120 neliötä ja hallissa toinen mokoma.. ja ahtaaksi tuntuu käyvän. Tosin asiaan varmasti vaikuttaa se kun remppa on kesken ja minun osakkeesta on tavarat "jo" täällä. Nettiä ei ole toistaiseksi laitettu tänne kun eihän sitä tämän hässäkän keskellä kerkeä surffailla. Nyt sain lainatikun jotta laskut ym. asiat tulee hoidetuksi.

Tässä vähän kuvaa alku taipaleelta, eli kuvia ennen..


Jälkeen -kuvia sitten kun on paikat järjestyksessä.

Viimeinen sny-paketti seilasi entisen noutopaikan kautta nykyiseen asiamiespostiin, ja makasi siellä jonkin päivän. Koskaan minulle ei tullut saapumis ilmoitusta. Onneksi emo sen minulle lähetti.


Kitos snylle paketista! Pullea paketti sisälsi runsaasti syötäviä herkkuja ja juotavaakin kahvin muodossa, koiraakin on muistettu. Kasvonaamio ja jalkojen kuorinta aine, sekä lankoja. Kivat värit noissa regia-langoissa. Poika taitaa saada useammat sukat ensi syksynä :) Tuo flora-langa ei kovin sytytä, efektilangat kun ei ole se mun juttu. Sny, antaisitko vihjeitä mitä siitä tekisin. Noista olen nähnyt joidenkin tehneen huiveja, mutta itse en tykkää niistä.

Arvoitukseksi vielä jäi kuka snyni oli.

1 kommentti:

Red Dragon kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.