2.7.2015

Pitäisi pitäisi..

Välillä olen niin väsynyt että itkettää.. ja naurattaa perään. Välillä ei tiedä onko se itkua vai naurua, mutta vedet valuu silmistä.. Paikkoja pitäisi järjestellä, tavaroille löytää oma paikkansa, remonttia pitäisi jatkaa, pihaa pitäisi laittaa, ruokaa pitäisi tehdä, pyykkiä pitäisi pestä ja ruokaakin tehdä.. nykyisessä retroköökissä.. jossa ei ole tiskikonetta asennettu. Asiat ei kovalla vauhdilla etene (vaikka tässä tuntuu välistä vauhdin päätä huimaavan), kolmivuorotyö katkaisee kotona touhuamisen. Toisaalta ei haittaa, onpahan sopiva pako kaaoksen keskeltä. Mutta eniten kai minua ahdistaa kun ei asiat tapahdu joutuisasti. Malttamaton? Kolmen viikon aikana pitäisi saada paljon aikaan.. Kiire kai tässä tulee.


Koiraa ulkoilutan näissä maisemissa. 

Välillä on pakko hypätä ajelemaan ruohonleikkurilla ympäri tonttia, leikattavaa on.. Mutta ei haittaa, soppeli omissa ajatuksissa oloa ja kun kuulokkeet korvilla ajaa niin ei kuule pelkästään leikkurin pärinää. Mikäs siinä musiikin jytkeessä huristella :)

Joku päivä otan aikaa itselleni ja kaivan ompelukoneen esille.. (ja yritän saada sille johonkin pöytätilaa.. :/ ) Verhoja pitää ommella ja on muuten eräs kassikin ommeltavana ;) Kankaat on hyllyllä odottamassa, kun vain vielä löydän hyvään talteen pakatun vetoketjun...

Ei kommentteja: