12.9.2015

Magic yarn ball

Taikapalloni sisuksista löytyi snyni tekemä huopasaippua, kynsilakka, palmikkopuikot, huulirasva, "silmäsalmiakkia", hand made merkit ja lattejuomajauhe. Lisäksi lahjakääreiden sisuksista paljastui kassinkahvat ja ohje palmikkokassiin. Itse lanka on mustaa isoveljeä.
Niin ja olihan siellä kirjekin mukana!
Tytärpuoli oli kanssani jännittämässä ja ihastelemassa pallosta paljastuvia ylläreitä, samalla kerroin hälle mikä kumma tää tällainen salainen neuleystävätouhu oikein on.

Mitäkäs tänne muuta, remppa hommat vaiheessa. Voimat poissa niin henkisesti kuin fyysisesti. Työ uuvuttaa niin hommat ei sitten etene kotona. Lisäksi elellään tavallaan suruaikaa, vaikeita päätöksiä tehty tai siis.. päätös tiedettiin mikä on parhain tässä tilanteessa mutta voimille ottaa silti.. toipilaina nyt otetaan rauhallisesti toisiamme tukien. Eiköhän tää tästä.. 

5 kommenttia:

Red Dragon kirjoitti...

Ihana paketti! <3

Voimia kaiken suuren keskellä <3

Susanna Maalta kirjoitti...

Mahtava SNY- alotus!

Päivikki kirjoitti...

Upean paketin olet saanut. Voimia ja jaksamisia sinne<3

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että paketti löysi perille!
T. Salainen neuleystäväsi

Monica kirjoitti...

Kiitos vielä paketista! Jäi pätkä postauksesta poissa kun bloggeri päätti laittaa omia merkkejään väliin niin että siitä syntyi pelkkää sian saksaa.. ja tottakai juuri se pätkä jossa oli kiitokset sinulle ja omia pohdintoja.