19.10.2015

Voi veljet!

Lokakuun snypaketti 

Syksyn värit
- SNY:n antamilla rajoituksilla tietenkin.
- Lämmintä - jaloille/kaulalle/käsille.
- Onko se sukat, lapaset, huivi, tuubihuivi ohjeineen ja tarvikkeineen.
- Sisältääkö paketti sukat, huivin, tuubihuivin tai lapaset.Tänään hain lokakuun paketin postista: 
ihanan pirtsakka kynttilä, addin puikot (metalliset onki paremmat kuin bambuiset, mutta bambuisetkin menee, varsinkin liukkaat langat on mukavampi bambuisilla neuloa), kaksi kerää 7veikkaa, ohje palmikko sukkiin (niin haluaisin jo ne puikoille), snyni neuloma huivi ja mustavalkea kortti! Kiitos snyni, paketti ilahdutti!Kokeilin huivia heti kaulalle. Taidan joutua pitää sitä takin päällä, ihoa vasten tuntui karhealta ja kutisutti jonki verran. Mutta tuubihuivi onkin sen verran iso ettei takin kauluksen sisään mahtuisikaan.
Mutta onhan se ihana!


Minulla alkaa novitat tursuamaan laatikoista ulos... useat langat on minulle liian karheita ja en pysty kuin sukkia ja säärystimiä niistä neulomaan. Joten jos snyseni sinulla ei ole mahdollisuutta jotain muita lankoja laittamaan pakettiin niin nallet olisi pehmoisempia. Vaikka nalle taikassa on himpun liian sekava väritys mun makuun niin menisi raitoina yksivärisen kanssa.

Toiveissani on ollut pitkään saada kokeilla regian zoofaria tiikeriä ja seepraa. Muita mitä kaipaan neulottavakseni on regian stripemania, austermann step classic ja pairfect. Ja sit teeteen primavera ja primanova on aivan ihania lankoja. 
Laitoin snyn lähettämän kynttilän noiden itse tekemien "möykkyjen" kaveriksi. Jäi kaakelisaumalaastia niin laitoin tölkkiin ja hillopurkkiin kuivumaan tuikkujen kanssa, ja nyt ne ajavat kynttiläkupin virkaa.

3 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Monet langat kyllä kutittavat, kun on herkkäihoinen, mutta onneksi niitä voi käyttää vaikkapa muiden paksunahkaisempien lahjontaan :)Minullakin on tosi herkkä iho, joten ymmärrän.

Monica kirjoitti...

Enhän mä nyt tuosta huivista raaski luopua! :)

Red Dragon kirjoitti...

Upea paketti!