25.11.2015

Jämille kyytiä

Aikomukseni olisi osallistua jämälankavillasukkajoulukalenteriin. Saa nähdä sitten kuinka kerkeän ikkunaremontin, jouluhässäkän ja vuorotyön lomassa neulomaan. Jospa en ottaisikaan paineita, vaan otan heti alusta asenteen etten kerkeä ja neulon kun kerkeän. Mutta kalenterisukkia ennen on neulottavana yksi keskeneräinen hyshys, ja ainakin neljä aloittamatta! Miksi herään joululahja neuleisiin niin myöhään!? Miksi ne ideat tulee lähempänä joulukuuta..!?

Jämät on jo kumminkin valmiina. Mietintä myssyssä vielä tekisinkö kirjoneuletta.. uskaltaisinko.. sotkeudunko lankoihin.. Hermostunko..(ja jätän sukat kesken) kun ajattelin neuloa ohjeen mukaan varpaista aloittaen. Siinä jo tarpeeksi haastetta minulle. Koskaan ikinä en ole innostunut varpaista varteen edetä mutta jospa mäkin nyt kokeilen. Mutta normisukkapuikoilla, niistä mä en luovu!

Flunssa taitaa tehdä tuloaan. Useampana päivänä ollut vetopoissa. Tänään oli parempi olo, mutta taaspa se iski kesken maalaus hommien. Sain nyt onneksi seinät maalattua, odottelen kuivumista niin pääsen tapetoimaan yhden seinän. Sittenpä sekin olisi valmis. Enkä meinannut vähään aikaan remppahommiin alkaa... Kaikki mulle nauraa kun olen tuota hokenut.. niin lisäänkin siihen että en ainakaan tänävuonna! ;)


3 kommenttia:

Osakainen kirjoitti...

Lisää jämiä tulee heti, kun laitat osoitteen ja puhnumeron osoitteeseen osakainen at gmail.com

Monica kirjoitti...

Hip hurraa! Uskomaton mäihä! Kiitos!!

Monica kirjoitti...

Hip hurraa! Uskomaton mäihä! Kiitos!!